FOTO Întâlnire de taină a liderilor PSD cu Robert Negoiță

PSD strânge rândurile înaintea pachetului de alegeri extrem de importante din viitorul apropiat. Sâmbătă, mai mulți lideri ai social-democraților s-au întâlnit cu primarul Robert Negoiță.

27 iun. 2021, 19:38
FOTO Întâlnire de taină a liderilor PSD cu Robert Negoiță

PSD vrea alegeri anticipate. Marți se votează moțiunea de cenzură, cu puține șanse de reuşită, dar partidul condus de Marcel Ciolacu pare să fi plecat la recuperarea fiilor risipitori. Prima ţintă parte să fie primarul sectorului 3. Plecat din PSD înainte de alegerile locale de anul trecut, pentru a candida în coaliţie cu Pro România, Negoiţă este unul dintre cei mai apreciaţi primari din Bucureşti. Recent, chiar şi Andrei Caramitru, cunoscut pentru ieşirile sale dure la adresa PSD, a susţinut că Sectorul 3 arată ca un sector bine gospodărit, spre deosebire de Sectorul 1, administrat de Clotilde Armand.

Daniel Suciu (PSD): „Ne lipsesc 29 de voturi la moţiunea de cenzură. Mizăm pe parlamentarii nemulţumiţi de miniştrii partenerilor de coaliţie”
Sâmbătă, Negoiţă afirma că a avut discuţii cu lideri ai PSD privind întoarcerea sa în partid, dar fără rezultat. „Am avut o discuţie, chiar am transmis o variantă de protocol, nu au mai spus nimic, nu ştiu ce să zic, nici nu mă grăbesc, nu e momentul, nu văd de ce. Dimpotrivă, mi-am propus să am o relaţie normală atât cu PSD, cât şi cu celelalte partide”, susţinea Negoiţă. Gandul.ro a prezentat duminică fotografii de la o întîlnire de taină a lui Robert Negoiță cu liderii PSD.

La începutul anului, a circulat informaţia potrivit căreia primarul Sectorului 3 Robert Negoiţă ar putea reveni în PSD printr-o fuziune a partidului său, Bucureşti 2020, cu formaţiunea social-democrată, variantă luată în calcul în urma discuţiilor pe care edilul le-a avut cu liderul PSD Marcel Ciolacu. Singurul obstacol îl reprezintă Gabriela Firea, care susține că a pierdut alegerile la Primăria Capitalei după ce a fost trădată de Negoiță.

Marcel Ciolacu aruncă bomba. PSD vrea alegeri anticipate. „Nu cred că e o catastrofă. Vedem asta şi în Bulgaria”
Gabriela Firea spunea că a pierdut un nou mandat de primar general din cauza „trădării” lui Robert Negoiță. „Este destul de dificil să comentez o astfel de afirmație, pe care într-o oarecare măsură n-o consider reală. Am muncit mult și foarte serios să ajung aici și cred că am ajuns într-o zonă în care nu-mi permit decât să lupt pentru obiective în care cred. Atunci când mi se propun obiective în care au nu cred, nu mă angajez: gândim diferit, avem o viziune diferită a lucrurilor”, a spus Robert Negoiță.