ÎNTÂLNIRE DE TAINĂ între Sorin Blejnar şi Cozmin Guşă VIDEO

Întâlnire de taină între fostul şef al ANAF, Sorin Blejnar, şi Cozmin Guşă. Cei doi au discutat chiar în casa omului de afaceri pentru a se feri de ochii presei. Blejnar şi Guşă sunt martori în dosarul dispariţiei lui Codruţ Marta, informează România TV.

31 oct. 2013, 11:46
ÎNTÂLNIRE DE TAINĂ între Sorin Blejnar şi Cozmin Guşă VIDEO

Întâlnirea a avut loc miercuri dimineaţă. Fostul şef al ANAF, Sorin Blejnar, a mers la locuinţa lui Cozmin Guşă. Au discutat în casa omului de afaceri, iar pentru a nu fi fotografiaţi împreună, Cozmin Guşă nu l-a întâmpinat şi nici nu l-a condus la plecare pe fostul şef al ANAF.

A fost o discuţie fulger care nu a durat mai mult de 15 minute. Astfel de întâlniri au avut loc şi cu alte ocazii, însă discuţiile se purtau în stradă. Spre exemplu, în luna august după ce a fost audiat la DNA, Cozmin Guşă a simţit nevoia să se întâlnească cu Sorin Blejnar. De altfel, cei doi au calitate de martori în dosarul dispariţiei lui Codruţ Marta. Acesta alături de Sorin Blejnar sunt cercetaţi într-un dosar de evaziune fiscală de peste 15 milioane de euro.

Oana Dobre, fost jurnalist al Realitatea TV, a declarat că această întâlnire dintre Sorin Blejnar şi Cozmin Guşă denotă faptul că administratorul firmei care deţine postul de televiziune încearcă să-şi găsească prieteni.

„Domnul Guşă se află într-o goană disperată de aliaţi. Încearcă să mai găsească prieteni într-un oraş unde s-a ales cu dosare penale. Toţi cei din jurul lor fac drumuri la Parchet, sunt luaţi cu maşina şi duşi la DNA”, a declarat Oana Dobre la România TV.

Citeşte şi Înainte de a merge la DNA, Cozmin Guşă s-a întâlnit cu un personaj cheie în dosarul Realitatea FOTO