Întâlnire emoţionantă între o mamă şi fiul ei. S-au regăsit după 19 ani

O întâlnire emoţionantă a avut loc între o mamă şi fiul ei. Povestea femeii care şi-a îmbrăţişat fiul după 19 ani a fost făcută publică pe pagina de Facebook a Poliţiei Române. 

RomaniaTV.net
20 feb. 2020, 12:55
Întâlnire emoţionantă între o mamă şi fiul ei. S-au regăsit după 19 ani

„După 19 ani, timp in care nu a mai stiut nimic despre baiatul ei, o mamă a putut să-și strângă din nou copilul în brațe. Felicitări colegilor din Călărași și București care au arătat, încă o dată, că investigațiile într-un dosar instrumentat de polițiști se incheie doar când cazul este rezolvat”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Poliţiei Române.

Cazul a stârnit imediat reacţii. Unele persoane i-au felicitat pe poliţişti, altele le-au spus că a durat prea mult să rezolve acest caz. 

„Poliția Română reunește familiile mult pierdute, felicitări”, „Cred că mai bine ștergeți postarea. E penibilă. Adică vă cam faceți de râs. 19 ani… De ce nu ați așteptat 38?
Totuși îl apreciez pe polițistul care, în ciuda unui sistem la pământ, nu a renunțat și și-a făcut datoria”, „Felicitari tuturor”, „e cu 2 taisuri postarea..ok, l-ati gasit, felicitari..dar..19 ani???”.

Citeşte şi Povestea dramatică a doi copii crescuţi de străbunicii bolnavi. Abandonaţi de părinţi, trăiesc într-o casă mică şi dărăpănată