Întâlnire la nivel înalt! Romina Gingașu, soția lui Ferrari, a luat cina cu Donald Trump! Unde a avut loc întâlnirea

Viața Rominei Gingașu e ca un film, cu scene de lux și opulență, ce încep de dimineață și se întind până în serile târzii. De această dată a luat cina cu Donald Trump.

01 mai 2024, 22:52
Întâlnire la nivel înalt! Romina Gingașu, soția lui Ferrari, a luat cina cu Donald Trump! Unde a avut loc întâlnirea
Întâlnire la nivel înalt! Romina Gingașu, soția lui Ferrari, a luat cina cu Donald Trump! Unde a avut loc întâlnirea

Romina Gingașu trăiește o viață desprinsă din paginile unei povestiri de vis, „navigând” printre rafinament și opulență de la răsăritul până la apusul soarelui. La doar 34 de ani, ea trăiește o poveste de invidiat, alături de Piero Ferrari, fiul celebrului Enzo Ferrari. Cu o avere colosală, ce se estimează la 8,6 miliarde de dolari, Piero își răsfață soția în fiecare zi. Împreună, ei participă la evenimente grandioase și unice, precum cina recent pe care au avut-o alături de Donald Trump, în reședința acestuia din Florida.

Citește și: Romina Gingaşu, soţia şefului de la Ferrari, transformare de look incredibilă. Este de nerecunoscut

Acum 7 ani, Romina Gingașu a intrat în relație cu fiul celebrului Enzo Ferrari, moment ce a marcat o schimbare radicală în cursul vieții sale. Cu o avere estimată la 8,6 miliarde de dolari, partenerul ei italian o înconjoară cu lux și rafinament în fiecare zi.

Recent, cuplul a avut privilegiul să ia cina în compania fostului președinte Donald Trump. Călătoria specială în Statele Unite ale Americii i-a dus în reședința privată a lui Trump, situată în Mar-a-Lago, Florida, locul pe care magnatul l-a numit „Casa Albă din Sud”. Proprietatea, care acum este evaluată la aproximativ 160 de milioane de dolari conform Forbes SUA, a găzduit numeroase personalități importante de-a lungul timpului. Romina și Piero au avut onoarea să pășească pragul acestui loc emblematic, înainte de a lua parte la cina memorabilă.

Cu toate privilegiile pe care le trăiește acum, Romina nu uită niciodată de rădăcinile sale, susținând cu mândrie brandurile românești în orice ocazie. Pentru această întâlnire deosebită, Romina a optat pentru o ținută din colecția „Seen” a Cristinei Savulescu, completată cu un colier cu perle, în timp ce Piero a ales un costum bleumarin.

Citește și: Oferta de nerefuzat pe care Romina Gingașu i-a făcut-o Andrei Măruță! ”Piesele mele se aud acasă la Ferrari”