Oferta de nerefuzat pe care Romina Gingașu i-a făcut-o Andrei Măruță! ”Piesele mele se aud acasă la Ferrari”

Surpriză de proporții în muzica românească! Romina Gingașu, soția moștenitorului imperiului Ferrari, i-a făcut Andrei Măruță o ofertă de nerefuzat.

13 ian. 2024, 23:10
Oferta de nerefuzat pe care Romina Gingașu i-a făcut-o Andrei Măruță! ”Piesele mele se aud acasă la Ferrari”
Oferta de nerefuzat pe care Romina Gingașu i-a făcut-o Andrei Măruță!

Oferta de nerefuzat pe care Romina Gingașu i-a făcut-o Andrei Măruță! Soția lui Piero Ferrari i-a propus artistei pe care o îndrăgește încă din copilărie o colaborare muzicală.

Citește și Ce-i interzice să facă Piero Ferrari soției sale. Romina Gingașu nu iese din cuvântul miliardarului: „Noi femeile nu ne atingem de chestiile bărbaților”

Oferta de nerefuzat pe care Romina Gingașu i-a făcut-o Andrei Măruță!

Andra Măruță a fost zilele trecute la Cineplexx Băneasa, unde a avut loc gala filmului ”Ferrari”, la care au fost prezenți atât Romina Gingașu cât și Piero Ferrari.

Ajunsă la eveniment, artista a avut parte de o surpriză de proporții atunci când a aflat că atât Romina Gingașu, cât și soțul ei, Piero Ferrari, sunt fanii săi.

Soția moștenitorului imperiului Ferrari a dezvăluit ulterior că Andra Măruță nu s-a aflat întâmplător pe lista invitaților săi speciali de la premiera filmului Ferrari în România.

Romina Gingașu a afirmat că este fana artistei încă de pe vremea când avea vârsta de 8 ani și că i-a propus acesteia o colaborare muzicală.

“Motivul pentru care am luat-o pe Andra lângă mine este pentru că îmi doresc de când aveam 8 ani să o cunosc. Îi cânt piesele populare ale Andrei lui Piero, acasă. Chiar am voce! De exemplu, piesa: Jos pălăria pentru femei, o știu perfect! Ar trebui să o cântăm împreună!”, a declarat  Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari, în cadrul unui interviu.

Mai mult, Romina Gingașu i-a făcut Andrei Măruță cunoștință cu Piero Ferrari care frecvent o ascultă pe soția sa cântând melodiile celebrei cântărețe românce.

Fără să stea prea mult pe gânduri, Andra a acceptat propunerea soției moștenitorului imperiului Ferrari și cel mai probabil, în viitorul apropiat, românii o vor asculta pe Romina Gingașu într-un duet de excepție cu una dintre cele mai bune voci din țara noastră.

“Așa m-a și prezentat domnului Piero. L-a întrebat dacă mai știe melodiile pe care i le cânta ea și i-a spus că eu le cânt! Sigur, vom cânta împreună! Important este că se aud piesele mele acasă la Ferrari!”, a spus Andra, potrivit Playtech.

Citește și Romina Gingașu, despre problemele cu care se confruntă soțul ei, Piero Ferrari: „Am închis piscina, consumă cel mai mult”