Întâlniri pe net. Lucruri la care să fii atent

Întâlnirile pe net sunt asemănătoare shoping-ului pe net: deşi crezi că ştii la ce să te astepţi când îl/o întâlneşti pentru prima oară, surprizele nu sunt deloc puţine. Şi nu întotdeauna sunt plăcute, dimpotriva.

RomaniaTV.net
06 ian. 2017, 20:38
Întâlniri pe net. Lucruri la care să fii atent

Asa ca mai bine iti faci temele de acasa si vei fi mult mai bine pregatit/a pentru ceea ce urmeaza.

Iata care sunt lucrurile pe care este bine sa le cauti in profilul lui/ei astfel incat sa nu te intalnesti cu persoana nepotrivita:
1. Este interesat/a in mod excesiv de modul in care arati

Sigur, toti oamenii doresc sa gaseasca pe cineva de care sa fie atrasi, insa unele persoane exagereaza din acest punct de vedere. Fii atent/a la barbatii/femeile care isi cauta jumatatea care sa fie „sexy”, „tare”, „atragato(a)re”, „hot” sau alte adjective de genul acesta. Daca acestor persoane nu pare sa le pese prea mult de personalitatea si caracterul posibililor parteneri, atunci isi doresc un trofeu cu care sa se mandreasca, o/un femeie/barbat lipsit de substanta.
2. Nu spun ce au de oferit

Profilul unui/unei barbat/femei n-ar trebui sa contina doar ceea ce el/ea doreste de la un posibil/a partener/a, ar trebui sa spuna si ceea ce el/ea aduce intr-o relatie. Fara a fi arogant/a sau superficial/a ar trebui sa poata explica de ce este o partida buna. Spre exemplu, s-ar putea promova drept un tip/a dragut/a, loial/a si ca si-ar dori pe cineva pentru o relatie. Daca nu spune nimic despre el/ea atunci s-ar putea sa creara foarte multe si sa ofere prea putine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.