Întâmplare incredibilă la înmormântarea unui bărbat. Cei prezenți au izbucnit în râs în timp ce sicriul era coborât în groapă: „E întuneric aici. Lăsați-mă să ies!” VIDEO

Înmormântarea unui bărbat din Irlanda a avut parte de un moment extrem de comic chiar în timp ce sicriul era coborât în groapă. Cei prezenți au fost martorii unei ultime farse din partea celui decedat.

22 nov. 2021, 23:26
Întâmplare incredibilă la înmormântarea unui bărbat. Cei prezenți au izbucnit în râs în timp ce sicriul era coborât în groapă: „E întuneric aici. Lăsați-mă să ies!” VIDEO

Înmormântarea unui bărbat din Irlanda a stârnit hohote de râs, după ce toți cei prezenți la eveniment au asistat la o ultimă farsă din partea celui care decedase recent.

Una dintre ultimele dorințe ale bărbatului a fost ca funeraliile sale să nu fie un moment tragic, iar acesta a reușit într-adevăr să readucă zâmbetul pe buze celor dragi.

Pacient declarat mort, găsit de rude viu într-un salon al spitalului din Craiova. Familia se pregătea de înmormântare

Răposatul, care își făcuse din timp planurile pentru înmormântare, a dorit ca în momentul în care coșciugul va fi coborât în groapă să i se audă vocea revoltată care cere să fie scos afară.

Acesta s-a înregistrat pe vremea când era în viață, iar în ziua înmormântării, prietenii și familia au avut parte de o surpriză de proporții.

Au adus lăutarii la cimitir pentru o înmormântare de acum şase luni. Programul „artistic” de atunci fusese spart de poliţişti: „Măsurile s-au relaxat acum!”

Chiar în momentul în care coșciugul era depus în mormânt, vocea celui decedat s-a auzit, spre amuzamentul celor prezenți.

„Alo! Lăsați-mă naibii să ies! Este întuneric aici! Unde naiba sunt! Ăla este preotul pe care îl aud?! Lăsați-mă să ies! Aloooo! Vă aud!”, se aude vocea răposatului, care încheie fredonând o melodie în timp ce familia și prietenii aplaudă această ultimă „reprezentație”, relatează irishpost.com.