Interceptări ŞOCANTE în „Dosarul Duduianu”. Cum îi teroriza interlopul Denom pe maneliştii celebri: Florins Salam printre victime!

Clanul Duduianu, unul dintre cele mai temute din Capitală, este implicat în cel mai mare scandal de tâlhărie și șantaj din lumea manelelor. Printre victime se numără Florin Salam și Nicolae Guță, doi dintre cei mai în vogă cântăreţi de manele.

23 iul. 2020, 13:33
Interceptări ŞOCANTE în „Dosarul Duduianu”. Cum îi teroriza interlopul Denom pe maneliştii celebri: Florins Salam printre victime!

Denom, unul dintre interlopii reținuți în urmă cu câteva zile, a fost anchetat și în urmă cu şapte ani pentru că i-ar fi cerut o sumă mare de bani violonistului C.C. pentru „că a vorbit prost despre el”. Mai precis, era vorba despre 20.000 lei, „taxă de șmecherie”, pe care interlopul i-ar fi solicitat-o instrumentistului. Cei doi s-au înțeles ca la întâlnire să pariticipe și Florin Salam, care la acea vreme se afla în relație bune cu Duduienii. Manelistul urma să fie un garant al faptului că violonistul urma să plece nevătămat de la întâlnire, dar să fie și martor al faptului că acesta și-a plătit „datoria” față de Denom.

Nouă membri ai clanului Duduianu, reţinuţi în dosarul maneliştilor tâlhăriţi şi şantajaţi

În 2020, Denom s-a numărat printre membrii clanului Duduianu arestați pentru că ar tâlhărit mai mulți maneliști, printre care s-a vehiculat și numele lui Florin Salam.

În rechizitoriul dosarului apar convorbiri telefonice între Denom și C.C., în discuții apărând și numele lui Florin Salam.

„În ziua de 01.12.2012 la ora 22:45:23, VĂDUVA SOFIAN zis DENOM, aflat la postul telefonic ………, este apelat de C. C. aflat la postul telefonic ……….. şi poartă următoarea discuţie:

DENOM: Da.

COCOŞ: Alo!

DENOM: Da.

COCOŞ: M-auzi?

DENOM: Eu te-aud, tu nu m-ai auzit.

COCOŞ: Nu că sânt plecat, cântam, d-asta…

DENOM: Ai zis că vii cu ăla la mine…

COCOŞ: Te-am trezit? Dormeai?

DENOM: Da.

COCOŞ: Aoleo! Iartă-mă…Acum am văzut că am terminat de cântat.

DENOM: Ai zis că vii cu ăla.

COCOŞ: Ă?

DENOM: Ai zis că vii cu ăla la mine, mă.

COCOŞ: De unde mânca-ţi-aş… să vin cu el la tine că am venit direct la nuntă. I-am spus şi mi-a zis: „Lasă, mă, că vorbesc io cu Denom, eşti nebun? Îl sun io”. Zic: „Bă, Florine, dacă ştiai că trebuie să vii cu mine la ţiganu’ ăla, de ce n-ai venit cu mine?”. „Lasă, bă, că vin. Îl sun io şi vorbesc cu el”. „Bine, mă. Te rog frumos să-l suni, Florine”. Nu i-am spus nimic că… dă aşa… nimica. Zic: „Te rog frumos să-l suni pă ţigan că vrea să vorbească neapărat cu tine”. „Bine, mă, las’ că-l sun io”.

Câteva zile mai târziu, Denom a revenit cu un telefon la C.C., supărat că acesta nu a venit să-i aducă banii.

COCOŞ: Da, frăţioru’!

DENOM: Mă, ia zi-mi şi mie…

COCOŞ: Stai să ies afară. Stai să ies afară. Ţi-am luat somnu’, mânca-ţi-aş…! Stai să ies afară.

DENOM: Nu m-ai trezit?

COCOŞ: Te-am trezit, mânca-ţi-aş…

DENOM: Salam a venit?

COCOŞ: N-a venit, să moară familia mea! Cum vine, îi spun să te sune.

DENOM: Da’ tu ce n-ai venit, mă, azi la mine? Ia mă aicea, fă şi tu aşa… cutare…

COCOŞ: Bă, să moară familia mea dacă te mint! Să s-aleagă prafu’ de mine dacă nu i-am spus! Cum a venit… cum m-am întâlnit cu el mai devreme de nu i-am spus: „Te rog frumos, pune mâna pe telefon şi sună-l pe ţigan, pentru că ţi-a trimis mesaj! Te rog io mult de tot, Florine, rezolvă-ţi asta”.

DENOM: Da’ de ce n-ai venit tu?

COCOŞ: Păi să vin io singur?

DENOM: Da.

COCOŞ: Păi nu mi-ai spus, mânca-ţi-aş… să vin singur.

DENOM: Aaa, fără el nu vii, nu?

COCOŞ: Păi nu că fără el nu vin, da’ nu mi-ai spus să vin io singur. Bă, să moară familia mea dacă mi-ai spus tu mie să vin io astăzi!

DENOM: Mă, măi nebunule!

COCOŞ: Eee?!

DENOM: Deci io te întreb ceva.

COCOŞ: Da, mânca-ţi-aş… ce vrei.

DENOM: Vii la mine să rezolvi problema ta sau rămâne să ne găsim?

COCOŞ: Păi ce problemă, mă, mânca-ţi-aş… trebuie să rezolv io cu tine? Spune-mi şi mie ca să ştiu şi io. Problema că n-am vorbit prost de tine în viaţa mea. Pune-mă de faţă cu omu’ ăla şi dac-am vorbit suport toate consecinţele. Pune-mă de faţă cu omu’ ăla şi dac-am vorbit… Ia-l pe omu’ ăla şi pune-l de faţa mea. Să ştiu şi eu cel puţin… să-l întreb şi io pă omu’ ăla: „Mă, omule, când am vorbit io?”.

DENOM: Bine, mă. Cu alte cuvinte vrei să spui că io mint şi le scot de la mine şi…

COCOŞ: Nu minţi, mânca-ţi-aş…. Nu spune nimeni că tu minţi.

DENOM: A doua… Io te-ntreb ceva…

COCOŞ: Denom, Denom, io nu-ţi spun ţie că tu minţi, mânca-ţi-aş… Nu ţi-a spus nimeni că tu minţi.

DENOM: Deci atunci suporţi consecinţele, da?

COCOŞ: Mă, mânca-ţi-aş… Io nu ţi-am spus ţie că tu minţi.

DENOM: Mă, io te mai întreb o dată şi închid. Şi să moară copiii mei de mai te sun până m-oi găsi cu tine: Atunci vrei să suporţi consecinţele…neinteligibil…

COCOŞ: Păi şi ce trebuie să fac, mânca-ţi-aş…? Ce trebuie să fac dacă io n-am vorbit? Ce trebuie… ţi-am spus… nu spun că tu minţi, persoana aia poate te minte, nu?

Percheziţii de amploare la membrii clanului Duduianu. Mascaţii au intrat peste interlopii care i-au tâlhărit pe Guţă şi Salam