Nouă membri ai clanului Duduianu, reţinuţi în dosarul maneliştilor tâlhăriţi şi şantajaţi

Nouă membri ai clanului Duduianu au fost reţinuţi în dosarul maneliştilor tâlhăriţi şi şantajaţi. În scurt timp, judecătorii vor decide dacă vor fi arestaţi preventiv sau nu. 

RomaniaTV.net
22 iul. 2020, 06:51
Nouă membri ai clanului Duduianu, reţinuţi în dosarul maneliştilor tâlhăriţi şi şantajaţi

UPDATE: Un număr de 13 membri ai clanului de interlopi Duduianu, din Capitală, sunt urmăriți penal pentru că au șantajat și tâlhărit mai mulți intepreți de muzică de petrecere.

Interlopii din Duduianu sunt acuzaţi că îi ameninţau pe artişti şi îi obligau să cânte gratis la evenimente. Potrivit procurorilor, paguba produsă maneliştilor este de peste 100.000 de euro,

Printre victimele interlopilor se numără Florin Salam şi Nicolae Guţă.

Citeşte şi Percheziţii de amploare la membrii clanului Duduianu. Mascaţii au intrat peste interlopii care i-au tâlhărit pe Guţă şi Salam

Reamintim că peste 100 de poliţişti au descins marţi la mai multe adrese din Capitală, din Ilfov şi Teleorman şi au dus la audieri mai multe persoane. În  casa celui cunoscut drept Seif și au găsit mai multe sume de bani. Percheziţiile au durat mai bine de şase ore. 

În urma acestora, poliţiştii au găsit mai multe arme albe: bâte, săbii şi cutia unui pistol.

Clanul Duduianu este unul dintre cele mai temute din Capitală, suspectat de implicare în trafic de droguri, şantaj şi cămătărie. Nicolae Duduianu, zis Pian este liderul grupării interlope Duduianu din Bucureşti.