Interlop din Timişoara, ameninţări cu pistolul şi glonţul în mână. „Să omor șapte, opt, ultimul mi-l trag eu în cap” VIDEO

Război între interlopii din Timişoara. Sile Bocz, un bărbat care ar fi stat la închisoare, a fluturat ameninţător un pistol într-un live pe Facebook, după ce rivalii săi i-ar fi ameninţat cu moartea copiii şi i-ar fi fost cerută taxă de protecţie.

21 apr. 2021, 11:38
Interlop din Timişoara, ameninţări cu pistolul şi glonţul în mână. „Să omor șapte, opt, ultimul mi-l trag eu în cap” VIDEO

Interlop din Timişoara, ameninţări cu pistolul şi glonţul în mână. Sile Bocz a spus că a stat 16 ani la închisoare, iar de opt luni e din nou liber. Individul susţine că este în conflict cu interlopii din Timişoara pentru că aceştia i-ar fi cerut taxă de protecție și i-au amenințat cu moartea inclusiv copiii, o fată de 11 ani și un băiat de 17 ani.

„Interlopii din Timișoara au venit pe mine, frați. Au venit 70 – 80 de oameni peste mine, ai lui Deian și ai lui Dragan. Au venit șmecherii. (…) Dacă nu avea, cuțitul ăla mă omorați, Deiane, Dragane, cum l-ați omorât pe ăla de i-ați scos dinții din gură. (…) Am decât șapte, opt luni de zile de când sunt afară. Am vrut să fac un pic de comerț, de una alta, și a auzit lumea că fac un pic de bani și a venit să mă amendeze, să ceară taxă de protecție pentru că am greșit, am fost la cineva să-i cer banii care mi-i datora. (…) Ce dacă mai vând un drog, mai am și eu acolo, i-am prostit pe alții că am făină și mălai și i-am prostit că am droguri, mă căcaților, să-mi cresc copiii”, ar fi spus Sile Bocz într-un live făcut în timp ce se întorcea cu maşina de la Timişoara, potrivit Pressalert.

Citeşte şi: Reacţia lui Moroşanu, după ce Sergiu a dat casa primită din donaţii unor interlopi: „Este o învăţătură de minte”

Individul a promis răzbunare şi, pentru a fi cât mai convingător, a fluturat un pistol din care a scos chiar şi un glonţ.

„Toți șmecherii din Timișoara m-au alergat, au vrut să mă omoare pe mine, pe familia mea. Îi înjur până mă omoară ei pe mine sau îi omor eu pe ei, măcar pe trei. Am un pistol. Înainte să omor șapte, opt, ultimul mi-l trag eu în cap. Să știți, că ultimul, eu mă omor.

Ultimul eu mi-l trag în cap. (…) M-ați nenorocit, de ce vreți să mă nenorociți? Că sunt unul singur, nu sunt mai mulți. Atât vă înjur până mă omorâți. Îmi amenințați copiii, măi interlopilor, măi gunoaielor? Sunteți niște mizerii, mă. Mă Deian, Dragan, acum m-am umplut de arme, peste tine vin. Până nu mă omori tu pe mine. Ce să-i omori tu pe copii ăștia că nu le-ai dat tu de mâncare”, a strigat bărbatul.

Live-ul în care interlopul şi-a ameninţat rivalii a fost distribuit de peste 400 de ori şi apoi a fost şters de pe profilul său de Facebook.

În aprilie 2011, Sile Bocz a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor de către procurori. Bărbatul este acuzat că în seara de 28 septembrie 2010, după ce s-a certat cu un cunoscut, a scos un cuţit şi l-a înjunghiat în piept, victima având nevoie într-o primă fază de 15 zile de îngrijiri medicale pentru a-şi reveni. Ulterior, medicii au constat că viaţa tânărului a fost pusă în pericol, conform Adevărul.

„Conform raportului medico-legal, victima a prezentat o plagă înjunghiată cu marginile regulate de aproximativ 3 cm, la baza hemitoracelui drept lateral. În urma examinării a abdomenului victimei s-a stabilit că ficatul prezintă la nivelul segmentului VII şi VI al LHD o arie în bandă hipodensă cu aspect de laceraţie hepatică”, a declarat Ion Braşoveanu, prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.

Citeşte şi: Un temut interlop a fost eliberat din penitenciar. Spectacol la poarta închisorii: „Să trăiască regele!”


loading...
Partenerii noștri