Interlop român, cuprins de remuşcări pentru că bătuse şi jefuise o tânără

Un interlop român care conducea o bandă de hoţi în Italia a fost prins de autorităţile italiene după ce l-au cuprins remuşcările şi i-a cerut scuze unei tinere pe WhatsApp, pe care tocmai o bătuse şi o jefuise în casă.

15 mai 2019, 05:22
Interlop român, cuprins de remuşcări pentru că bătuse şi jefuise o tânără

Marius D., un cunoscut al poliţiei din Cosenza pentru numeroase acte de violenţă, şi-a cerut scuze pentru gestul său, însă nu s-a gândit că telefonul tinerei este monitorizat.

Marius D., un interlop român din Italia, cunoscut poliţiei cu numeroase antecendente violente, a intrat în casa unei tinere din Corigliano, a bătut-o pe fată şi pe iubitul acesteia, le-a furat oamenilor toţi banii din casă, bijuterii şi alte bunuri, apoi s-a făcut nevăzut, însoţit de complicii săi.

Citeşte şi Aplicaţia WhatsApp trebuie actualizată pentru a evita activarea de spyware. Alertă CERT-RO

Însă, jaful probabil că a avut o însemnătate aparte pentru român, sau suferinţa fetei l-a impresionat, pentru că a contactat-o pe acesta pe WhatsApp după câteva zile, cerându-i iertare pentru gestul său.

Însă, numărul de telefon al fetei era deja monitorizat de poliţiştii italieni, pentru faptul că în multe cazuri hoţii au contactat proprietarii pentru a obţine o sumă de bani în scopul returnării bunurilor furate.

Astfel, carabinierii au prins banda de hoţi în trafic, din cauza mustrărilor de conştiinţă avute de interlopul român.