Acuzaţii grave! Interlopii care au incendiat maşina unei jurnaliste din Braşov au fost „înlocuiţi” în anchetă cu şoareci

Acuzaţii grave în ancheta atacului mafiot asupra unei jurnaliste din Braşov! Maşina femeii a fost incendiată în parcare, iar primele cercetări au arătat clar că a fost vorba de o mână criminală! Numai că, surpriză, un expert i-a contrazis apoi pe poliţişti şi a stabilit că de vină pentru incendiu au fost şoarecii care au ros cablurile maşinii. Revoltată, jurnalista cere parlamentului să îi facă dreptate.

RomaniaTV.net
30 dec. 2017, 11:12
Acuzaţii grave! Interlopii care au incendiat maşina unei jurnaliste din Braşov au fost „înlocuiţi” în anchetă cu şoareci

Mașina jurnalistei a fost incendiată in luna octombrie de persoane necunoscute, chiar în faţa casei, după care a explodat. Din mașină nu a mai rămas mare lucru, doar caroseria arsă.

Imediat dupa incident, ea acuza ca interlopii au fost cei care i-au incendiat masina ca urmare a unei razbunari, pentru ca s-ar fi incapatanat sa nu tradeze si sa nu isi bata joc de munca de peste 20 de ani jurnalism.

Dosarul penal a fost instrumentat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov, pentru infracţiunea de distrugere.