Interlopii din clanul Corduneanu îşi etalează luxul pe Facebook VIDEO

Unii dintre membrii clanului Corduneanu din Iaşi au postat pe conturile lor de Facebook imagini cu viaţa de huzur pe care o duc. Aceştia sunt foarte activi pe reţeaua de socializare şi îşi ţin la curent prietenii cu ultimele vacanţe, petreceri sau achiziţii de lux.

RomaniaTV.net
19 nov. 2011, 11:46
Interlopii din clanul Corduneanu îşi etalează luxul pe Facebook VIDEO

Pe contul lui Adrian Corduneanu apar fotografii din vacanţe, în care savurează un cocktail în piscină sau face o şedinţă foto la malul mării, arătându-şi zecile de tatuaje, potrivit adevarul. Într-o altă poză, interlopul este întins în patul său, imitând-o pe Cleopatra. El nu se sfieşte nici să îşi arate maşina de lux sau amicii musculoşi, în poziţie de luptă.

Tot pe profilul de Facebook, liderul clanului Cordunenii postează diferite piese hip-hop sau manele, însoţite de versuri despre viaţa de cartier.

Un alt membru al clanului, Bogdan Corduneanu, postează periodic poze de la petrecerile cu vedete precum Andreea Bănică sau Nicolae Guţă.

Clanul Cordunenii este cunoscut pentru violenţa sa, dar şi pentru dosarele de înşelăciune, spălare de bani sau trafic de persoane. Deşi DIICOT a cerut arestarea membrilor reţelei, judecătorii au considerat că ei nu sunt pericol public.