Interlopul Boenică se dă poliţist. El „depistează şi îndrumă fraierii ca să le ia banii”

Batjocură maximă la adresa autorităţilor! Romeo Ursu, alias Boenică, unul dintre cei mai căutaţi infractori români, a anunţat pe pagina sa de Facebook că este "agent al Institutului pentru Prevenirea Criminalităţii", scrie cancan.ro. În mod ironic, Boenică a explicat că are trecut în fişa postului să "depisteze fraieri şi să le ia banii". 

RomaniaTV.net
02 ian. 2012, 09:30
Interlopul Boenică se dă poliţist. El „depistează şi îndrumă fraierii ca să le ia banii”

Căutat pentru o serie de escrocherii imobiliare, Romeo Ursu a reuşit să fugă din ţară şi să scape de condamnare.

Aflat în exil, Ursu, cunoscut în lumea interlopă sub porecla de Boenică, nu s-a sfiit să-şi facă pagină pe site-ul de socializare Facebook, unde a postat mai multe fotografii cu el în piscina unui hotel de lux dintr-o zonă exotică.

Mai nou, pe acelaşi site, Boenică a anunţat, în batjocură, că este „agent al Institutului pentru Prevenirea Criminalităţii”, unde „depistează şi îndrumă fraieri spre o pătură socială inferioară! (asta după ce le ia banii)„.

Oficiali din cadrul acestei instituţii au declarat pentru CANCAN că este posibil ca Boenică să fi auzit despre Institutul pentru Prevenirea Criminalităţii pe când era în arestul Poliţiei Capitalei, deoarece, ca o coincidenţă, instituţia îşi are birourile chiar deasupra celulelor în care sunt încarceraţi arestaţii.