Interlopul care i-a făcut plângere lui Pescobar, noi acuzații după toxiinfecție: „Păi, ce, ai murit? Văd că ești în picioare”

Un cunoscut interlop, care a spus că a făcut toxiinfecție alimentară după ce a mâncat la unul dintre restaurantele lui Pescobar, vine cu noi acuzații. Vrea să-l dea în judecată pe afacerist.

27 sept. 2023, 18:06
Interlopul care i-a făcut plângere lui Pescobar, noi acuzații după toxiinfecție: „Păi, ce, ai murit? Văd că ești în picioare”

Mai multe restaurante ale lui Pescobar, pe numele său real Paul Nicolau, au fost închise de ANPC. E vorba despre restaurantele „Taverna racilor”, din Herăstrău, Bucureşti, Snagov şi Timișoara.

ANPC a transmis că toate locațiile lui Pescobar vor fi controlate, lucru despre care Pesobar a spus că este „o execuție în direct”.

Citește și Cât scoţi de pe card pentru o porţie de creveţi pe pat de cartofi la Taverna lui Pescobar. Vedeta din „platouaş” costă cât 20 de meniuri de la McDonald’s

Interlopul Nelson Mondialul vrea să-și facă dreptate în instanță. A spus că i-a făcut plângere lui Pescobar, după ce a mâncat la restaurantul lui și a făcut toxiinfecție alimentară.

„Eu i-am făcut reclamație. Eu i-am închis restaurantele. Acum cinci luni, în luna mai, am făcut reclamație să se rezolve situația”, a spus Nelson Mondialul.

Nelson Mondialul spune că e decis să nu-l ierte niciodată pe Pesobar după experiența trăită într-unul din restaurantele lui din Brașov.

„Pescobar, ăsta, e un țăran. Îl voi da în judecată. De două ori am fost la el(…) După o săptămână am scăpat de probleme. Am vrut să vin la București și să-l trântesc”, a povestit Nelson Mondialul pentru cancan.ro.

„Am mâncat scoici și picioare de broască în ou. Asta a fost seara. Dimineața mi-a fost un rău teribil. (…) nu puteam sta în picioare. Am ajuns la Brașov, la hotel, iar recepționerul, când m-a văzut, a rămas șocat. Eram alb, zici că am consumat toate cele. A vrut să cheme salvarea”, a mai spus Nelson Mondialul sursei citate,

„Pentru simplul motiv că bagă un furtun să facă spălături și injecții mi-a fost frică și am zis că îmi revin eu. Atunci pot să nu am ciudă pe această locație”, a mai spus Nelson Mondialul, citat de stiridecluj.ro.

Citește și Preţuri exorbitante la Taverna Racilor: „Tipsul de 400 de lei, trecut deja pe notă!”

Interlopul a mai precizat că are și declarațiile unor prieteni care, de asemenea, s-ar fi simțit foarte rău după ce ar fi mâncat la restaurantele lui Pescobar.

„Este un țărănoi și un gunoi. La UNTOLD s-a întâlnit un prieten cu el și acesta i-a reproșat că i-a fost rău după ce a mâncat la el. Și ghici ce spune țărănoiul: ‘Păi, ce, ai murit? Văd că ești în picioare!’. Pe gunoiul ăsta nu-l voi ierta niciodată. Are un tupeu fantastic”, a mai spus interlopul Nelson Mondialul surselor citate.

Pescobar a plecat între timp pe Muntele Athos. „Plec la Athos ca să mă liniștesc un pic din tot taifunul ăsta creat împotriva mea şi a afacerii mele. Mă duc frumos să așezăm gândurile, liniște că până la urmă asta contează puterea lui Dumnezeu şi noi sănătoși să fim. În rest stres zero şi dăm înainte! O să pun un acatist şi pentru ei şi pentru noi ca să fie pace şi lumină pentru toată lumea. Nu e problemă”, a transmis Paul Nicolau zis „Pescobar” din aeroport, într-o postare pe Facebook.