Interlopul clujean „Gore” a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor

Interlopul clujean 'Gore' a fost trimis, marţi, în judecată pentru tentativă de omor, după ce în luna august înjunghiase un brancardier.

RomaniaTV.net
25 oct. 2011, 19:28
Interlopul clujean „Gore” a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor

În dosarul întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj se menţionează că Gore, pe numele adevărat Marius Florin David, a intenţionat să-l omoare pe brancardier. De asemenea, la dosar există o expertiză medico-legală potrivit căreia Gore avea discernământ în momentul atacului, scrie Agerpres.

Marius Florin David l-a înjunghiat, la începutul lunii august, pe asistentul care îi dăduse îngrijiri la Unitatea de primire a Urgenţelor I din Cluj-Napoca. Gore declarase că l-a atacat pe brancardierul de 33 de ani deoarece ştia că acesta face parte dintr-o bandă care i-a violat şi omorât soţia. Femeia este însă în viaţă şi nu a fost implicată în nici un incident de acest fel. Gore a spus că acei oameni din banda din care ar fi făcut parte brancardierul vroiau să-l omoare şi pe el. El a susţinut că este nevinovat, iar de-a lungul audierilor el a dat de mai multe ori răspunsuri contradictorii, în decurs de câteva minute. Uneori zicea că nu l-a înjunghiat el pe brancardier iar imediat susţinea că acesta a comis prea multe crime.

De-a lungul ultimilor 15 ani, Gore a fost cercetat şi condamnat pentru mai multe infracţiuni comise cu violenţă şi a executat mai mulţi ani de închisoare.