Interlopul Cosmos Tănase rămâne în arest

Curtea de Apel Iaşi a respins recursul lui Cosmos Tănase la arestul preventiv. Însă avocatul interlopului susţine că nu sunt suficiente probe pentru ca acesta să stea în arest şi a făcut din nou recurs. În acest caz, anchetatorii au cerut magistraţilor să aprobe prelevarea de probe biologice pentru stabilirea profilului ADN, după ce interlopul a refuzat să dea probele de bunăvoie.

RomaniaTV.net
26 feb. 2012, 09:12
Interlopul Cosmos Tănase rămâne în arest

Avocatul lui Cosmos Tănase susţine că articolul de lege în baza căruia interlopul a fost arestat, nu mai este valabil încă din 2006. Mai mult, acesta spune că nu există suficiente probe la dosar pentru reţinerea lui Cosmos Tănase. Interceptările telefonice nu sunt relevante, iar în urma percheziţiilor nu s-au găsit niciun fel de droguri.

Anchetatorii cer judecătorilor să aprobe prelevarea de probe biologice pentru stabilirea profilului ADN, în cazul lui Cosmos Tănase şi Costel Puia, cercetat în acelaşi dosar.

Solicitarea anchetatorilor vine după ce cei doi interlopi au refuzat să dea de bunăvoie probele biologice.

Cosmos Tănase va ajunge din nou în faţa judecătorilor săptămâna viitoare. Acesta a fost reţinut pentru trafic de droguri de mare risc.