Interlopul Fane Căpăţână, arestat pentru 30 de zile. S-a dat drept poliţist şi a furat un portofel cu 2.500 lei de la srilankez

Celebrul interlop Fane Căpățînă s-a dat drept politist de la antidrog! Și-a facut o legitimatie falsa si a inceput sa perchezitioneze lumea! Mascații au descins în casa lui și i-au pus cătușele.

14 dec. 2022, 11:44
Interlopul Fane Căpăţână, arestat pentru 30 de zile. S-a dat drept poliţist şi a furat un portofel cu 2.500 lei de la srilankez

Celebrul interlop Fane Căpățînă a ajuns iar după gratii. A fost ridicat de mascaţi de acasă şi este cercetat într-un dosar de uzurpare de calităţi oficiale şi înşelăciune. Mai exact, Fane Căpăţână ar fi a abordat un cetățean din Sri Lanka, care munceşte în România, i-a prezentat o legitimație falsă și i-a spus că trebuie să îi facă un control corporal. În timpul controlului, Fane Căpăţână i-a furat srilankezului un portofel cu 2.500 lei.

„La data de 13 decembrie a.c., poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Serviciul Investigații Criminale Sector 4, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în Capitală, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de uzurpare de calități oficiale și înselăciune.

Citeşte şi: Fane Văncică, în lacrimi în arest. Interlopul a plâns toată noaptea că pierde 90.000 euro pentru fiecare zi în care stă după gratii

În fapt, la data de 13 noiembrie a.c., Secția 26 Poliție a fost sesizată de către un bărbat, cetățean străin, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în timp ce se afla în fața unui magazin, din Sectorul 4, o persoană necunoscută, sub pretextul că este polițist, i-ar fi efectuat un control corporal, moment în care i-ar fi sustras din portofel 2.500 de lei.

Cazul a fost preluat de polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale –Sector 4, iar din datele și probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că bănuit de comiterea faptei este un bărbat, în vârstă de 54 de ani, cunoscut cu preocupări de natură infracțională.

Citeşte şi: Dani Mocanu se plânge de nedreptate, în timp ce numără 100.000 de lei, bani cu care va plăti amenda penală: „Dacă mă chema Fane sau Gheorghe nu mai plăteam atât”

În urma percheziției au fost identificate și ridicate mai multe probe și mijloace de probă. De asemenea, a fost efectuată o percheziție a autovehiculului care ar fi fost utilizat la comiterea infracțiunii, fiind identificat și ridicat un dispozitiv tip girofar.

Bărbatul a fost depistat și condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore”, a transmis Poliţia Capitalei.

Ulterior, judecătorii au decis arestarea lui pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale – Sector 4, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uzurpare de calități oficiale și înșelăciune.