Dani Mocanu se plânge de nedreptate, în timp ce numără 100.000 de lei, bani cu care va plăti amenda penală: „Dacă mă chema Fane sau Gheorghe nu mai plăteam atât”

Dani Mocanu are de plătit nu mai puţin de 100.000 de lei pentru săvârșirea infracțiunii de port fără drept de obiecte periculoase. Într-un clip postat pe TikTok, manelistul afirmă mai voalat faptul că se simte nedreptăţit că a primit una dintre cele mai mari amenzi penale acordate vreodată în România.

28 oct. 2022, 13:58
Dani Mocanu se plânge de nedreptate, în timp ce numără 100.000 de lei, bani cu care va plăti amenda penală: „Dacă mă chema Fane sau Gheorghe nu mai plăteam atât”

În clipul postat pe reţeaua socială, Dani Mocanu se filmează numărând 100.000 de lei. Artistul îşi exprimă, totodată, convingerea că are de plată o sumă atât de mare pentru că este celebru.

Dani Mocanu se plânge de nedreptate: „Dacă mă chema Fane sau Gheorghe nu mai plăteam atât”

Amendă penală 1 miliard. una dintre cele mai mari din România. Azi se achită. Sunt curios, dacă mă chema Fane sau Gheorghe mai primeam atât? E foarte grav faptul că în România răspunzi penal în funcţie de cine eşti”, spune manelistul pe filmare.

@danimocanu10Amenda penală de 1 miliard. E foarte grav faptul ca in România răspunzi penal in funcție de cine ești !!!

♬ Epic – Instrumental – Quelly Music

Sentința aparține Judecătoriei Târgu Mureș și a fost dată în urma scandalului din noaptea de 18 spre 19 iunie 2022, când manelistul a fost implicat într-un conflict, într-un club din Târgu Mureș. De asemenea, pe lângă amenda penală, Dani Mocanu a primit și interdicția de a intra 5 ani în Târgu Mureș, în același dosar, pentru că a amenințat un tânăr cu o armă albă într-un club.

Citeste si Dani Mocanu o duce foarte bine în arest la domiciliu, organizează petreceri întruna. Ce lucru îi este interzis manelistului

După scandal, polițiștii din Mureș au făcut percheziții la domiciliul din Argeș unde Dani Mocanu locuiește împreună cu familia sa. A fost reținut atunci, iar ulterior, artistul a făcut un acord de recunoaștere a vinovăției. Acordul a fost admis de Judecătoria Târgu Mureș care a decis să-i aplice manelistului o amendă penală record pentru România, ca ”un ultim semnal de alarmă”, avându-se în vedere ”gravitatea faptelor imputate şi particularitățile antecedentelor penale”, au motivat judecătorii din Mureș.

Citeste si Dani Mocanu sfidează din nou autorităţile. Deşi are mai multe dosare penale, n-a stat nici măcar o zi după gratii VIDEO