Interlopul Gore, eliberat din închisoare după 10 ani. Acum se filmează spunând rugăciuni

Interlopul Gore, unul dintre cei mai periculoşi clujeni, a fost eliberat din închisoare, unde a stat zece ani. El a fost condamnat pentru tentativă de omor, în 2011, după ce a înjunghiat un brancardier la Unitatea de Primiri Urgenţe Cluj.

22 ian. 2021, 14:29
Interlopul Gore, eliberat din închisoare după 10 ani. Acum se filmează spunând rugăciuni
Interlopul Gore a fost eliberat din închisoare

Interlopul Gore, eliberat din închisoare. După 10 ani petrecuţi în Penitenciarul Rahova, Marius David s-a întors acasă, la Cluj-Napoca, relatează BZC.

Potrivit procurorilor, interlopul a actionat cu premeditare în momentul în care s-a dus la UPU Cluj, în august 2011, să omoare pe brancardierul unitatii.

Citeşte şi: Doliu în lumea interlopă din România. Adrian Minune, răpus de durere!

Din întregul material de urmărire penala rezulta că sunt întrunite elementele constitutive ale infracţiunii de omor în forma tentativei. Inculpatul acţionând cu intenţie directa, prevăzând şi urmărind suprimarea vieţii parţii vătămate.

Asfel, în primul rand, inculpatul s-a dus înarmat cu arme apte pentru suprimarea vieţii. Incupatul a acţionat cu un cuţit în incinta unităţii medicale, iar în momentul în care a fost reţinut în curtea Clinicii de Penumoftiziologie, în aceeaşi zi (n.red. 9 august 2011) la orele 12.20, avea doua cuţite asupra sa„, precizează procurorii clujeni în rechizitoriul pe baza căruia a fost trimis în judecata.

Interlopul Gore, eliberat din închisoare

Perioada petrecută după gratii l-a schimbat, îndreptându-se către credință. Și-a deschis un canal de Youtube unde se filmează spunând rugăciuni. Una dintre filmările pe care le-a publicat, denumit „Zilele din urmă”, a adunat deja peste 3.000 de vizualizări.

Cine este interlopul Gore

Florin Marius David, poreclit Gore, s-a născut la Bucureşti şi a absolvit Liceul de Arte Plastice „Nicolae Tonitza”, secţia sculptură. Este căsătorit şi are doi copii. La mijlocul anilor ’90, acesta a fost închis pentru viol la Penitenciarul Gherla.

Citeşte şi: Interlopul care a dat cu maşina peste un căruţ cu un bebeluş l-a bătut pe Cătălin Zmărăndescu şi a dat cu maşina peste Tolea Ciumac

Gore a venit în Cluj la începutul anilor 90, când s-a căsătorit cu Carmen pe care a cunoscut-o în Germania, unde se aflau amandoi la muncă. Acesta a atras în anturajul său mai multe persoane din lumea interlopă a Clujului, îndeosebi tineri care îi căutau protecţia.

A provocat numeroase scandaluri între anii 1995 şi 1996, în mai multe discoteci şi cluburi, care s-au soldat cu zeci de persoane bătute, tinere agresate sexual. Deşi acestea erau cunoscute, nimeni nu a cutezat să depună plângeri la poliţie, potrivit Adevarul.