Interlopul Joe, care i-a tăiat două degete rivalului Bebino, și-a retras cererea de eliberare condiționată

Interlopul Cezar Petcu, zis Joe, este închis pentru tentativă de omor după ce în anul 2020, într-o reglare de conturi între bande rivale, i-a tăiat două degete și i-a provocat și alte răni lui Marius Alecu, zis Bebino.

19 dec. 2023, 10:54
Interlopul Joe, care i-a tăiat două degete rivalului Bebino, și-a retras cererea de eliberare condiționată

În 2020, înainte să fie arestat, interlopul Marian Bejan, considerat lordul drogurilor din București, a intrat în conflict cu Marius Alecu, zis Bebino, membru al grupării Sportivilor.

Potrivit Newsweek, Bejan l-a angajat pe Cezar Petcu, zis Joe, un cunoscut de-ai săi din zona Tei Toboc, căruia i-ar fi spus că îi dă 10.000 de euro pentru viața rivalului său din cartierul Berceni.

Deoarece Joe a considerat că 10.000 de euro este o sumă prea mică pentru o crimă, a acceptat să bage cuțitul în Bebino, dar să-i provoace doar răni superficiale.

În ianuarie 2020, Bebino a fost atras într-o ambuscadă și a fost tăiat de mai multe persoane, pe o stradă din Tei Toboc. În urma loviturilor, acesta și-a pierdut inclusiv două degete, conform Gândul.

Citește și: Dumitru Buzatu, lefter în prag de Crăciun. DNA l-a lăsat fără terenuri, banii din casă și i-a blocat conturile bancare

Bebino a fost la un pas de moarte pentru că suferise mai multe răni grave. El a rămas, de altfel, fără două degete care i-au fost amputate cu sabia.

Joe face parte din ”Clanul Cocalarilor”, una dintre cele mai violente grupări interlope din București.

Inițial, pe lângă eliberarea condiționată, Joe e cerut la Tribunalul Alba întreruperea executării pedepsei din motive medicale, însă solicitarea i-a fost respinsă ca neîntemeiată.

Solicitarea i-a fost respinsă, așa că s-a adresat Judecătoriei Sector 4 cu o nouă cerere de eliberare.

Apoi, în noiembrie a solicitat retragerea cererii de eliberare condiționată, iar Tribunalul București a luat act.

Citește și: Fosta deputată Andreea Cosma, ținta unor judecători care încearcă să sfideze deciziile obligatorii ale Înaltei Curți de Casație și Justiție și ale Curții Constituționale privind prescripția