Interlopul Lindon Duduianu s-a predat pe aeroport: „Am venit să se afle adevărul”

Lovitură pentru Clanul Duduianu! Ștefan Duduianu, unul dintre lideri, s-a predat autorităților la întoarcerea în țară din Marea Britanie.

27 ian. 2022, 08:43
Interlopul Lindon Duduianu s-a predat pe aeroport: „Am venit să se afle adevărul”

Interlopul, cunoscut mai degrabă sub numele de Lindon Duduianu, era dat în urmările internațională, fiind cercetat într-un dosar ce vizează amenințarea mai multor cunoscuți cântăreți de manele.

„În data de 27 ianuarie 2020, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Investigații Criminale au încarcerat, în baza mandatului de arestare preventivă, un bărbat de 26 de ani. Acesta se afla în urmărire, iar în această dimineață a fost preluat dintr-un aeroport”, au transmis oamenii legii.

Lindon Duduianu a postat un clip video pe social media, când se afla pe aeroportul din Birmingham, și a anunțat că se va preda.

Polițiștii l-au așteptat chiar la îmbarcarea pe aeronavă, pe aeroportul din Birmingham și a fost adus sub escortă în țară.

Când a ajuns pe aeroportul Otopeni, Lindon și-a susținut nevinovăția. ”Am venit să se afle adevărul”, a spus el.

În clipul video urcat pe internet, interlopul a spus că s-au făcut abuzuri în dosarul în care este cercetat și cere Ministerului Justiției să se implice.

”Știu și am văzut că este foarte mare abuz în dosarul meu. Poliția și ministrul Justiției vreau să ia atitudine în acest dosar. Sunt chiar nevinovat și nu am făcut nimic”, a spus interlopul.

Lindon Duduianu a fost dat în urmărire odată cu Florin Duduianu, amândoi parte din același plan. În cazul amândurora au fost emise mandate de arestare preventivă în lipsă pentru tâlhărie și șantaj.

Tot în același dosar s-au mai dispus măsuri preventive față de alte 11 persoane. Șase dintre acestea au fost arestate preventiv și alte cinci sunt arestate sub control judiciar.

Citește și Lovitură teribilă pentru Clanul Duduianu. Florin Salam, răzbunat: ce se întâmplă cu averea interlopilor

Citește și Liderul clanului Duduianu, scandal cu poliţiştii. Miltiade Văduva se întâlnea la ceas de seară cu șefii Poliției Române