Interlopul Lucian Boncu, nouă condamnare la închisoare. A omorât o femeie într-un accident după ce a condus drogat

Liderul interlop Lucian Boncu a fost condamnat la o pedeapsă de patru ani şi o lună de închisoare cu executare în dosarul în care a fost acuzat că a condus sub influenţa cocainei şi a spulberat cu maşina o femeie care a murit ulterior la spital.

22 apr. 2021, 09:17
Interlopul Lucian Boncu, nouă condamnare la închisoare. A omorât o femeie într-un accident după ce a condus drogat
foto: pressalert.ro

Magistraţii Judecătoriei Timişoara au pronunţat miercuri sentinţa în dosarul lui Lucian Boncu în care e acuzat de ucidere din culpă. Liderul interlop a fost trimis în judecată, fiind acuzat că, aflat sub influenţa cocainei, a lovit cu maşina o femeie. Accidentul a avut loc în februarie 2019 pe o stradă din localitate Giroc, când Lucian Boncu a efectuat o manevră de deplasare în marșarier, moment în care a spulberat o pensionară de 73 de ani care circula pe trotuar.

Victima a căzut la pământ şi s-a lovit cu capul de o bordură. Femeia a fost transportată la spital, unde a decedat.

În timpul judecării dosarului, procurorii au adus ca probe și mai multe înregistrări făcute în dosarele DIICOT în care recunoștea că a omorât un om și povestea despre accident. Cu toate acestea, Boncu a cerut instanţei să fie achitat, iar avocații acestuia  au susținut că vinovăția nu a fost dovedită dincolo de orice dubiu, notează Pressalert.

Lucian Boncu a fost găsit vinovat de săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui autovehicul sub influența unor substanțe psihoactive. Liderul interlop a fost condamnat la patru ani și o lună de închisoare cu executare.

Citeşte şi: Lucian Boncu are Covid-19. Interlopul fusese eliberat din arest pentru a nu se infecta 

De asemenea, prin hotărârea Judecătoriei Timişoara, lui Boncu i-a fost interzis să mai conducă un autovehicul timp de trei ani după ispășirea pedepsei și a fost obligat să plătească cheltuieli de judecată de 6.500 lei, în timp ce firma de asigurări a fost obligată să-i plătească băiatului victimei despăgubiri de 25.000 euro, echivalent în lei.

Sentinţa privind condamnarea lui Lucian Boncu nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel în termen de zece zile.

Interlopul Lucian Boncu a fost condamnat la 12 ani şi o lună de închisoare, în dosarul traficului de droguri. Tribunalul Timiș a pronunțat, marţi, 25 martie, sentința, atât pentru el, cât şi pentru ceilalţi membri ai grupării.

Lucian Boncu, acuzat de săvârșirea infracțiunilor de grup infracțional organizat, trafic de droguri de mare risc (9 acte materiale), punere la dispoziție a locuinței pentru consumul de droguri de mare risc (15 acte materiale) și deținere de droguri de mare risc (9 acte materiale), a recunoscut în timpul procesului doar săvârșirea ultimelor două infracțiuni și a fost condamnat la 12 ani și o lună de închisoare plus o amendă penală de 6.000 lei după ce i-au fost contopite și sentințele anterioare, notează sursa citată.

Citeşte şi: Interlopul Lucian Boncu, condamnat la 12 ani de închisoare, în dosarul traficului de droguri


loading...
Partenerii noștri