Interlopul periculos din gruparea lui Alex Bodi, salvat de închisoare chiar de una dintre victimele sale

Adrian Judele, zis Sasu, unul dintre cei mai violenți interlopi din gruparea din care face parte Alex Bodi, a reușit să scape de pușcărie, în urmă cu doar câteva luni, după ce una dintre victime a renunțat la plângerea penală.

09 dec. 2020, 12:47
Interlopul periculos din gruparea lui Alex Bodi, salvat de închisoare chiar de una dintre victimele sale

Interlopul Adrian Judele a fost citat în fața instanței, în luna februarie a acestui an, după ce o tânără din județul Vâlcea a cerut emiterea unui ordin de protecție, scrie Spynews.

„Admite în parte cererea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Bălceşti. Obligă intimatul la păstrarea unei distanţe minime de 100 m faţă de petentă, pe o durată de 2 luni, începând de la momentul pronunţării prezentului ordin, respectiv 12.02.2020. Interzice intimatului pe aceeaşi perioadă şi cu începere de la aceeaşi dată, orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în alt mod cu petenta”, a decis atunci instanţa.

În luna iulie, însă, tânăra terorizată de Sasu a decis să renunțe definitiv la plângere, solicitându-le magistraților să anuleze ordinul de protecție.

„Admite apelul. Anulează, în tot, sentinţa civilă nr.54/12 februarie 2020 pronunţată de Judecătoria Bălceşti. Ia act că apelanta petentă renunţă la judecată”, a dispus instanţa, la cererea victimei.

Interlopul Adrian Judele făcea petreceri în închisoare şi se posta pe reţele sociale

Adrian Judele a fost arestat în dosarul DIICOT în care a ajuns după gratii și Alex Bodi. Nu este prima dată când Sasu ajunge în pușcărie, unde, de altfel, trăgea niște chefuri de pomină și se poza în ipostaze incredibile.

Adrian Judele in inchisoare

 

În anul 2007, două clanuri din lumea interlopă sibiană s-au războit mai întâi în plină stradă, iar apoi chiar în secţia de urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean din Sibiu. Adrian Tâmplaru (cumătrul lui Alex Bodi) şi locotenentul acestuia, Adrian Sasu, au bătut crunt un bărbat de 31 de ani – Lică Maţia -, până l-au băgat în comă, mai scrie sursa citată.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat atunci pe Sasu la 11 ani şi 4 luni de închisoare, iar pe amicul lui, la fel de celebru, Adi Tâmplaru, la 8 ani şi 8 luni de închisoare. Au fost trimişi în judecată în 2007 pentru tentativă de omor, trafic de persoane, constituirea unui grup infracţional organizat, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii publice, şantaj şi distrugere.

Citeşte şi: Pepe şi Raluca nu mai văd loc de împăcare. Pe ce avere se luptă cele două vedete