Pepe şi Raluca nu mai văd loc de împăcare. Pe ce avere se luptă cele două vedete

Între Pepe și Raluca Pastramă nu pare să mai fie loc de împăcare, iar ultima acțiune din instanță indică destul de clar acest lucru. Cei doi se luptă acum cu toate armele pentru o vilă luxoasă și două maşini de lux.

09 dec. 2020, 10:56
Pepe şi Raluca nu mai văd loc de împăcare. Pe ce avere se luptă cele două vedete

Pepe şi Raluca Pastramă au ajuns la divorţ după ce cântăreţul ar fi prins-o pe soţie că îl înşeală, aceasta recunoscând ulterior cel puţin o escapadă amoroasă extraconjugală. Pepe le-a spus fanilor că despărțirea de mama fetițelor sale se va face pe cale amiabilă, însă, între timp, lucrurile au luat o altă întorsătură și situația devine din ce în ce mai complicată, relatează Cancan.

După ce Raluca Pastramă a deschis o acțiune în instanță împotriva lui Pepe, având ca obiect emiterea unui ordin de protecție, pe care ulterior a retras-o, au urmat diverse acuzații de infidelitate. Iar acum, între Pepe și Raluca Pastramă se dă o luptă aprigă pentru avere.

La sfârșitul săptămânii trecute, Raluca Pastramă a mers la Tribunalul București și a depus o nouă acțiune împotriva soțului ei. Bruneta încearcă să obțină anularea unei hotărâri AGA luată pe data de 3 decembrie în legătură cu activitatea firmei Rosa Music SRL, cea care administrează grădinița, unde Pepe deține 90% acțiuni, iar Raluca doar 10%, scrie sursa citată.

Pepe şi Raluca se luptă pe o vilă şi două maşini de lux

În 2019 s-au înregistrat pierderi de 212.953 RON, însă cei doi se luptă acum pentru două mașini înregistrate pe firmă. Este vorba despre un Porsche Macan, în valoare de aproximativ 65.000 de euro și un BMW 420D XDRIVE, în valoare de aproximativ 30.000 de euro. Potrivit surselor citate, Pepe ar vrea să o scoată cu orice preț pe soția lui din firmă.

Miza, însă, nu o reprezintă doar cei doi bolizi, ci si o casă. Este vorba despre vila din Pipera, pe care tatăl Ralucăi Pastramă le-a făcut-o cadou de nuntă celor doi. După ce au hotărât să se despartă, bruneta s-a dus să locuiască cu părinții ei, împreună cu cele două fetițe pe care le are împreună cu Pepe.

Iar artistul a rămas, în continuare, în vila din Pipera, evaluată la aproximativ 400.000 de euro. Cert este că niciunul dintre cei doi (încă) soți nu vrea să renunțe la locuința luxoasă și sunt deciși să meargă până în pânzele albe ca să o obțină. Iar ultimul proces deschis indică destul de clar că între Pepe și Raluca nu mai e nicio șansă de împăcare.

Citeşte şi: S-a aflat SECRETUL LUI PONTA! Fostul premier şi soţia Daciana au înfiat un copil