Interlop de temut, petrecere cu şampanie cu foiţă de aur de Revelion. „Împăratul lumii” a sfidat restricţiile anti-COVID

Interlopul Petre Geamănu a petrecut de Anul Nou 2021 cu şampanie cu foiţă de aur şi artificii, fără să ţină cont de nicio măsură de limitare a infecţiilor cu COVID-19. Şi-a strâns toţi finii pe lacul Străuleşti la un chef la care ar fi fost ignorate regulile impuse de autorităţi în pandemie.

02 ian. 2021, 10:37
Interlop de temut, petrecere cu şampanie cu foiţă de aur de Revelion. „Împăratul lumii” a sfidat restricţiile anti-COVID
foto: cancan.ro

Interlopul Petre Geamănu, petrecere de Revelion 2021. În plină pandemie de COVID-19, cel poreclit „Împăratul lumii” a arătat că trăiește după propriile reguli. A organizat o petrecere de  pomină cu cu șampanie în foiță de aur și foc de artificii, la care şi-a invitat toţi finii şi prietenii.

Cheful de pomină a avut loc departe de ochii curioșilor, pe pontonul bălții pe care o deține în Chitila, chiar la marginea Capitalei, scrie Cancan.

 

 

Citeşte şi: Interviu de senzație cu senatoarea AUR, Diana Șoșoacă. Ce mesaj transmite actualului Guvern al României: ”Sunt cu ochii pe ei”

Interlopul Petre Geamănu, petrecere de Revelion cu zeci de invitaţi, fără măşti şi distanţare

În plină pandemie, interlopul Petre Geamănu a chemat zeci de rude şi prietenii apropiaţi, alături de care a petrecut de Revelion, fără să ţină cont de pericolul infecţiei cu COVID-19.

Pe pontonul de pe marginea lacului Străulești, concesionat de Petre Ilie, zis Geamănu, zeci de persoane s-au înghesuit, s-au îmbrățișat și au ciocnit pahare cu șampanie, din sticle cu foiță de aur. Nu au lipsit nici focurile de artificii.

Cine este Petre Ilie, zis „Geamănu”. A făcut închisoare, iar la eliberare i-au cântat lăutarii

În martie 2017, Petre Ilie a fost eliberat după ce a stat 11 ani la închisoare. El a fost așteptat la poarta penitenciarului cu lăutari, covor roșu și porumbei albi.

Ilie Petre a fost arestat în Belgia în septembrie 2006 pentru infracţiuni cu violenţă, iar patru ani mai târziu a fost extrădat în România, fiind dat în urmărire internaţională. După contopirea mai multor pedepse, judecătorii au decis ca el să execute 15 ani de închisoare.

În 25 noiembrie 2003, interlopul fusese condamnat la nouă ani de închisoare pentru tâlhărie, şi asta pentru că a jefuit un camion cu 3,2 tone de cafea.

Potrivit anchetatorilor, în 4 martie 1999, în jurul orei 18.00, la o intersecţie din apropierea localităţii Buftea, mai multe persoane au jefuit un camion cu trei tone de cafea, în valoare de 518 milioane de lei vechi. Marfa era proprietatea unui cetăţean arab.

Citeşte şi: Mii de amenzi după noaptea de Revelion. Cele mai multe au fost aplicate pentru nepurtarea măştii