Interlopul Vandam Constantin rămâne în Penitenciarul Iași, după ce a fugărit cu toporul și a vrut să calce cu BMW-ul un rival

Vandam Constantin a fugărit un rival cu toporul, pe stradă, după ce a vrut să-l calce cu BMW-ul. Interlopul va rămâne după gratii.

11 sept. 2023, 14:59
Interlopul Vandam Constantin rămâne în Penitenciarul Iași, după ce a fugărit cu toporul și a vrut să calce cu BMW-ul un rival
Interlopul Vandam Constantin rămâne după gratii, după ce și-a fugărit un rival cu toporul

Interlopul Vandam Constantin a fugărit un rival cu toporul, pe stradă, după ce a vrut să îl calce cu mașina. Judecătorii au respins cererea făcută de bărbat. Magistrații din cadrul Curții de Apel Iași au respins cererea formulată de cererea clanului Tănase.

Instanţa respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de inculpatul Vandam Constantin, deţinut în prezent în Penitenciarul Iaşi, împotriva încheierii din 30 august 2023, a judecătorului de cameră preliminară din cadrul Tribunalului Iaşi, încheiere pe care o menţine. Definitivă”, au precizat magistrații din Iași.

Citește și: Cutremur în lumea interlopă din Iaşi! Vandam Constantin şi Jean Brăileanu au fost reţinuţi pentru tentativă de omor

Interlopii Vandam Constantin și Jean Brăileanu s-au certat cu membrii clanului sportivilor din cauza manelelor puse la o petrecere a lui George Boxieru, un personaj cunoscut în lumea interlopă. Florin Salam i-a cântat în direct lui Costel Corduneanu: „Să dispară indienii, unde apar Cordunenii”.

Vandam Constantin și fratele lui, Jean Brăileanu, nepoții temutului Cosmos Tănase, s-au simțit deranjați, iar scandalul a degenerat după mai multe clipuri postate pe YouTube. Jean Mărărașu, zis Brăileanu, i-a reproșat lui Florin Salam că este rasist.

Citește și: Război în lumea interlopă! Vandam Constantin a intrat cu un BMW în mai multe mașini în Iaşi, apoi a fugit după un rival cu toporul

În dimineața zilei de sâmbătă, 28 iulie 2018, un bărbat cu cagulă pe față a aruncat sticle incediare înspre casa familiei Constantin, din cartierul Copou, în fața căreia se afla un BMW X5. Cocktailurile Molotov nu s-au aprins, nefiind înregistrate pagube. La fața șocului au ajuns atât polițiștii, cât și pompierii.

Vandam Constantin este cercetat pentru tulburare de posesie, după ce a ocupat abuziv casa senatorului Ionel Agrigoroaei. Familia lui a fost adusă forțat la judecătorie, dar totul s-a lăsat cu un scandal monstru. Jandarmii repartizați în dispozitivul de pază de la Judecătoria Iași au fost nevoiți să intervină dupa ce familia interlopului Vandame a început să facă scandal pe holurile instanței.