Internările şi operaţiile la Spitalul Fundeni, BLOCATE după ce trei pacienţi au fost diagnosticaţi cu gripă VIDEO

Blocaj la Spitalul Fundeni din Capitală. Nu se mai fac nici internări şi nici operaţii, după ce trei pacienţi de la Terapie Intensivă au fost diagnosticaţi cu gripă, iar unul a fost transferat la Spitalul de Boli Infecţioase. Vizitele la Fundeni au fost interzise, pentru a se evita alte contaminări. Materialul a fost filmat de jurnaliştii România TV cu camera ascunsă.

19 feb. 2016, 13:35
Internările şi operaţiile la Spitalul Fundeni, BLOCATE după ce trei pacienţi au fost diagnosticaţi cu gripă VIDEO

E carantină pentru o gripă. Nici nu se operează. E suspiciune de gripă„, a spus o pacientă.

Angajaţii spitalului spun că toată activitatea secţiei de „Terapie intensivă” este, practic, blocată.

Nu lasă pe nimeni… Nici pe secţie nu e voie. Da, este carantină, în principiu. Doar Terapia. Nu se mai fac internări în perioada asta. Nici operaţii. Dar începând cu luni o să se facă.  Din cauză că în „Terapie” nu se mai fac admisii şi pacienţii operaţi au nevoie de îngrijiri de Terapie Intensivă. Cei care au fost operaţi sunt monitorizaţi„, a spus o asistentă medicală.

Potrivit conducerii Spitalului Fundeni, măsurile au fost luate după ce trei pacienţi au fost diagnosticaţi cu gripă săptămâna trecută. Accesul vizitatorilor a fost interzis în secţiile de mare risc, iar până la data de 22 februarie nu se mai fac operaţii şi nici internări.

Citeşte şi Gripa porcină a omorât 2 oameni la Ploieşti. Alţi 4 suspecţi de AH1 sunt internaţi la terapie intensivă