Intervenţie de urgenţă în Portul Constanţa. Trei marinari au căzut în apă

Publicat: Duminică, 20 Ianuarie 2019 12:17 // Actualizat: Duminică, 20 Ianuarie 2019 12:17 // Sursa: romaniatv.net

Trei marinari au căzut în mare, în Portul Constanţa, de la bordul unei nave care se afla în rada interioară a portului. Totul s-a întâmplat, sâmbătă dimineaţă, atunci când căpitanul navei Ventage Dream, aflată sub pavilion Liberia, a căzut în apă, din motive încă necunoscute. În timpul operaţiunii de salvare au mai căzut în apă doi membri din echipaj care au acţionat, pentru salvarea căpitanului.

Potrivit unui comunicat al Căpităniei Zonale Constanţa „de la bordul navei VENTAGE DREAM, sub pavilion Liberia, a căzut în apă căpitanul navei (ofiţerul 1)”. În acelaşi document se mai arată că „în timpul operaţiunii de salvare au mai căzut în apă doi membri din echipaj care au acţionat, pentru salvarea căpitanului, cu barca de salvare a navei”, potrivit Ziua de Constanta.

La operatiunea de salvare a participat şi salupa ARTEMIS SAR, sub pavilion România, aparţinând Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omenesti pe Mare.

După o operaţiune dramatică toate cele trei persoane au fost salvate şi transportate la Spitalul Judetean Constanţa unde au fost examinate în vederea acordării ajutorului medical de specialitate.

După examinarea toţi marinarii care căzuseră în apă au fost duşi la bordul vasului, în stare stabilă, nava urmând să plece în voiaj.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7564
RON
27 Mar
noapte 5 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H