Intervenţie de urgenţă într-o parcare din Oradea, după ce un copilaş a rămas blocat într-o maşină. Echipajul de poliţie a intervenit exemplar: A reușit să îl forțeze!

Poliţiştii din Oradea au intervenit de urgenţă într-o parcare din Oradea după ce oamenii au anunţat că un copil blocat într-un autoturism plânge.

22 iul. 2021, 20:15
Intervenţie de urgenţă într-o parcare din Oradea, după ce un copilaş a rămas blocat într-o maşină. Echipajul de poliţie a intervenit exemplar: A reușit să îl forțeze!

Intervenţie de urgenţă într-o parcare din Oradea, după ce un copilaş a rămas blocat într-o maşină. Toată intervenţia a fost povestită pe pagina de Facebook a Poliţiei Române.

Intervenţie de urgenţă într-o parcare din Oradea, după ce un copilaş a rămas blocat într-o maşină!

„- Poliția! Poliția! Vă rog să ne ajutați! Așa a început! Un strigăt disperat al unui cetățean! Totul s-a întâmplat duminică, în fața unui magazin din Oradea, iar Alexandru, colegul nostru, a fost cel care a sărit în ajutor!

– Spuneți-mi ce s-a întâmplat? Liniștiți-vă!

– Domnu` polițist, un copil este blocat într-o mașină și plânge foarte rău! Alexandru a ajuns lângă autoturism și l-a văzut pe micuț speriat și plângând pe bancheta din spate. A decis să nu spargă geamul pentru a nu-l speria pe cel mic și mai mult, dar a observat că geamul din față era foarte puțin deschis. A reușit să îl forțeze și să îl scoată pe copil.

Alexandru a fugit cu cel mic la umbră și a solicitat reprezentanților magazinului să îi aducă puțină apă și să anunțe incidentul prin sistemul audio, pentru a identifica familia. Alexandru l-a liniștit pe cel mic până la sosirea tatălui. Acesta era foarte speriat și îngrijorat, iar explicația celor întâmplate a fost că și-a lăsat copilul în mașină pentru că dormea și nu s-a gândit că o să se ajungă aici, știind că va lipsi foarte puțin timp.

A realizat enorma greșeală pe care a făcut-o.Alexandru Raț Jurcuț este polițist la Biroul Rutier Oradea și a absolvit Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” – Cluj Napoca”, transmite Poliţia Română printr-un mesaj publicat pe Facebook.

România este cea de-a 24-a țară din lume care colaborează cu platforma socială pentru găsirea copiilor răpiți. De la finalul lunii iunie, Facebook sprijină Poliția Română cu mediatizarea cazurilor, în cadrul Mecanismului „Alertă Răpire Copil”, anunță IGPR.

„Alertă Răpire Copil” este un mecanism național de alertă publică, care se declanșează în situații de răpire a unui copil ori în situații de un copil dispărut a cărui viață poate fi în pericol. După declanşarea alertei, oricine are vreo informaţie despre copilul răpit este rugat să anunţe imediat poliţia.

Citeşte şi: Imagini ȘOCANTE! Doi minori au fost striviți de țevi! Un copil de opt ani A MURIT


loading...
Partenerii noștri