Intervenţie DIFICILĂ a pompierilor. Un tânăr agresiv şi-a incendiat pentru a doua oară casa

Pompierii din Mehedinţi au fost chemaţi să stingă un incendiu izbucnit la o casă, dar proprietarul le-a creat mai multe probleme decât focul, potrivit România TV. Tânărul care şi-a incendiat pentru a doua oară locuinţa s-a urcat pe casă şi a devenit agresiv. El a încercat să îi gonească pe jurnalişti aruncând în ei cu ţiglele de pe casă.

24 nov. 2014, 13:54
Intervenţie DIFICILĂ a pompierilor. Un tânăr agresiv şi-a incendiat pentru a doua oară casa

În timp ce pompierii se străduiau să stingă incendiul, tânărul s-a urcat pe casă şi a început să arunce cu bucăţi de ţiglă. Poliţiştii şi reprezentanţii primăriei din localitatea Brezniţa Ocol au încercat să îl liniştească, dar fără succes.

Alarma a fost dată de localnici. Casa vecinului lor, dar şi o anexă, erau cuprinse de flăcări, pentru a două oară într-o lună. Pentru că îl ştiu agresiv, nu au îndrăznit să se apropie de el. Tânărul, a cărui mamă munceşte în străinătate, suferă de ceva vreme de depresie.

După ore bune de negocieri, tânărul piroman a coborât de pe casă. El a fost luat de jandarmi şi dus la spital pentru investigaţii medicale. Autorităţile nu exclud ca tânărul să fi fost drogat.

Citeşte şi INCENDIU într-un apartament din Câmpulung Moldovenesc