Femeie PARALIZATĂ, bătută cu bestialitate de soț. Intervenție dramatică a pompierilor!

Caz incredibil în Baia Mare! Pompierii și polițiștii au spart ușa unui apartament pentru a salva o femeie paralizată din mâinile soțului agresiv.

24 feb. 2021, 09:47
Femeie PARALIZATĂ, bătută cu bestialitate de soț. Intervenție dramatică a pompierilor!

Intervenție dramatică în Baia Mare! Un bărbat și-a lovit în mod repetat soția invalidă, ir aceasta cu ultime puteri a reușit să sune la 112 și să ceară ajutor. La fața locului au sosit un echipaj de poliție și unul de pompieri, conform baiamare24.ro.

Intervenție dramatică în Baia Mare. Cum femeia paralizată nu a reușit să meargă să deschidă ușa, iar bărbatul nu a vrut să deschidă, polițiștii sosiți de urgență la fața locului au chemat pompierii în ajutor pentru a sparge ușa. Femeia în vârstă de 65 ani a fost preluată de un echipaj medical și transportată la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, iar oamenii legii au emis un ordin de protecție pe numele soțului femeii, conform căruia acesta nu mai are voie să se apropie de aceasta


Citește și: Vaccinarea personalului din învăţământ începe. Care sunt centrele de vaccinare şi cu ce vaccin se vor imuniza profesorii

O femeie paralizată a fost declarată decedată. Medicul nu a consultat-o de teama COVID

Caz incredibil în Brașov. Groparii au fost anunțați să sape o groapă pentru o bătrână de aproximativ 90 de ani, iar la puțin timp au fost anunțati că această a ”înviat”. De fapt, femeia nu murise și era doar paralizată.

Citește și: Preţul alimentelor a explodat. Cea mai mare creştere din ultimii opt ani. Produsele care s-au scumpit ce mai rău!

Ana Tăbârcea, în vârstă de 90 de ani, din Predeal, a fost declarată decedată de către medicul de familie. Totul s-a întâmplat după ce asistentul personal care o îngrijea a constatat într-o dimineaţă faptul că bătrâna nu se mai trezea, aşa că a chemat doctorul, potrivit observatornews.ro.

Medicul de familie a venit la domiciliu, a văzut-o pe femeie, însă nu i-a urmărit semnele vitale, de teamă ca aceasta să nu fie infectată cu coronavirus. Cadrul medical a emis certificatul constatator de deces în baza unei examinări vizuale.

Odată declarată moartă, groparii au fost anunţaţi să pregătească locul la cimitir, iar angajaţii de la pompe funebre au venit să ridice trupul neînsuflețit al bătrânei, să se ocupe de caz. Femeia, de fapt, paralizase. Ulterior aceasta a fost transportată la spital și tratată de medici.