Intervenție în forță. O femeie și doi bărbați au fost încătușați în fața Gării de Nord. Cei trei consumau alcool și nu purtau mască

Polițiștii din București au intervenit în această după-amiază în zona Gării de Nord, acolo unde au fost observate mai multe persoane care consumau alcool și nu purtau mască de protecție.

11 dec. 2020, 22:31
Intervenție în forță. O femeie și doi bărbați au fost încătușați în fața Gării de Nord. Cei trei consumau alcool și nu purtau mască

Intervenție în forță. Oamenii legii au interveni după ce o femeie și doi bărbați au devenit violenți în momentul în care au fost luați de la întrebări de polițiști, prin urmare au fost încătușați.

Citește și: Restricţii în magazine înainte de Sărbătorile de Iarnă. Noi măsuri anti-COVID la București de Crăciun

Incidentul a avut loc astăzi, în jurul orei 16:00, în zona Gării de Nord. Polițiștii de la Secția 3 Poliție au observat în zona cunoscută ”la coloane” trei persoane, doi bărbați și o femeie, care consumat băuturi alcoolice și nu purtau mască de protecție. Polițiștii i-au luat la întrebări, însă, pe parcursul discuțiilor, cele trei persoane au început sa vocifereze, devenind agresive verbal și fizic.

Intervenție în forță. Cele trei persoane nu s-au conformat recomandărilor echipajului de poliție, fapt pentru care a fost necesară imobilizarea și conducerea la subunitatea de poliție. Aceștia au fost sancționați contravențional, conform Legii nr. 61 din 1991, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, pentru consum de băuturi alcoolice în spațiul public, tulburarea ordinii și liniștii publice, precum și în conformitate cu prevederile Legii nr. 55 din 2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu amenzi de 4.600 de lei.

Femeie încătuşată şi amendată pentru că nu purta corect masca de protecţie

O femeie din Oradea a fost încătuşată şi amendată de poliţişti, pentru că nu purta corect masca de protecţie. Scandalul a fost filmat de trecători şi postat pe reţelele de socializare. Iniţial, tânăra în vârstă de 32 de ani a fost somată de poliţişti să poarte masca de protecţie corect. Femeia a devenit agresivă şi a început să-i înjure pe oamenii legii, potrivit bihon.ro

Potrivit comisarului-șef al IPJ Bihor, Alina Fărcuța, femeia a fost amendată cu 250 de lei (legea 61) pentru injurii și 1000 de lei (legea 55) pentru nepurtarea corespunzatoare a măștii.

 


loading...