Intervenţii ale jandarmilor pentru deblocarea a nouă turişti care au rămas cu maşinile în zăpadă, în Munţii Bucegi

Publicat: Luni, 10 Aprilie 2017 18:00 // Actualizat: Luni, 10 Aprilie 2017 18:00 // Sursa: romaniatv.net

Nouă turişti din mai multe judeţe au rămas blocaţi, în ultimele două zile, pe drumuri din Masivul Bucegi, după ce au urcat pe munte cu autovehiculele neechipate corespunzător, iar acestea nu au mai putut înainta din cauza zăpezii şi a stratului de gheaţă de pe carosabil. Jandarmii montani din Dâmboviţa i-au ajutat pe turişti să deblocheze maşinile şi să ajungă cu bine la destinaţie.

Potrivit unui comunicat dat publicităţii luni de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, nouă turişti din Bucureşti şi din judeţele Ilfov şi Botoşani au rămas blocaţi, în ultimele două zile, pe drumuri din Masivul Bucegi, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

Astfel, trei adulţi şi un copil din judeţul Ilfov, doi adulţi şi un copil din judeţul Botoşani şi doi tineri din Bucureşti care au urcat cu autotutismele către zona Peştera au rămas blocaţi pe DJ 714 Moroeni-Peştera, din cauză că autoturismele nu erau echipate corespunzător pentru iarnă, acestea rămânând blocate pe drumul acoperit cu gheaţă şi zăpadă.

Jandarmii de la posturile montane Peştera şi Zănoaga au intervenit în ajutorul celor nouă turişti, sprijinindu-i să deblocheze autovehiculele şi să ajungă cu bine la destinaţie.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
turisti blocati turişti blocaţi în Munţii Bucegi
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8746
RON
20 Oct
noapte 4 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H