Interviu cu Kristen Stewart, înainte să se afle că l-a înselat pe Rob: Nu-mi plac oamenii falşi

Kristen Stewart a declarat că i se pare o corvoadă să încerce să pară "falsă" la Hollywood, lucru la care mulţi actori se pricep atât de bine.

RomaniaTV.net
10 aug. 2012, 10:07
Interviu cu Kristen Stewart, înainte să se afle că l-a înselat pe Rob: Nu-mi plac oamenii falşi

Actriţa de 22 de ani a făcut aceste comentarii într-un interviu cu Entertainment Weekly la mijlocul lunii iulie, alături de partenerul ei Robert Pattinson, deşi se bănuieşte că exact în jurul acelei date ea a început o aventură cu regizorul Rupert Sanders.

Stewart a explicat ea preferă doar să fie ea însăşi – şi nu-i place ideea de a fi catalogată drept falsă în interviuri.

Ea a spus că oamenii au sfătuit-o să „joace un personaj” atunci când apare pe covorul rosu dar ea a insistat că pur şi simplu nu poate să facă asta.

„Eu nu vreau ca nimeni să spună de mine după ce întorc spatele „Dumnezeule, ce falsă este fata asta”. Oamenii îmi spun să fiu falsă pentru binele meu şi să joc un personaj atunci când merg pe covoare şi alte chestii. Dar ştii ce? Prefer să fiu eu însumi”, a declarat Kristen Stewart.

Doar la câteva săptămâni după interviu, pozele cu Sanders şi Stewart înşelându-şi partenerii au ieşit la suprafaţă.

La o săptămână de la izbucnirea scandalului care a dus la ruptura relaţiei dintre actorii principali din Twilight, Robert Pattinson şi Kristen Stewart, Kristen a trimis presei o declaraţie oficială în care-i cere scuze lui Robert.