INTERVIU CU UN EXTRATERESTRU. Filmuleţul ar fi fost furat de pe serverele NASA VIDEO

Un video cu un așa-zis extraterestru în timpul unui interviu a ajuns pe internet după ce ar fi fost extras de hackeri de pe serverele NASA. Extraterestrul dezvăluie cum va fi distrusă omenirea, cine sunt extratereștrii, ce se întâmplă după moarte și cine este Dumnezeu.

18 sept. 2016, 07:48
INTERVIU CU UN EXTRATERESTRU. Filmuleţul ar fi fost furat de pe serverele NASA VIDEO

Imaginile pun pe gânduri chiar și pe cei mai sceptici dintre oameni, scrie cyd.ro. Extraterestrul este intervievat de un bărbat, neidentificat încă, iar sesiunea video ar fi avut loc în urmă cu aproximativ 50 de ani. În timpul interviului, extraterestrul dezvăluie că provine de pe planeta Pământ, dar vine din viitor, fiind exemplul de cum vor ajunge oamenii să arate după ce planeta va fi distrusă de un război nuclear.

Citeşte şi MISTER DEZLEGAT. Ce se întâmplă după ce murim, pas cu pas

Mai mult decât atât, intervievatul a cărei voce pare distorsionată, afirmă că Dumnezeu este un mit, o superstiție de care omul are nevoie, iar dogmele politice și cele religioase vor distruge omenirea. În ceea ce privește moartea, extraterestrul explică că oamenii nu mor ci se reîncarnează de fiecare dată în altă persoană, iar ceea ce influențează noua viață este comportamentul pe care l-a avut în cea anterioară. Prima concluzie firească a oricărui om, după vizionarea tulburătoarelor imagini, este că totul ar fi un trucaj excelent din punct de vedere tehnic.

Lumina care cade doar pe capul extraterestrului este unul din efectele speciale cele mai folosite în filmele horror, un truc perfect pentru a spori suspansul. Se poate observa că extraterestrul clipește, dar o face extrem de încet, aproape în reluare de parcă mișcările sale ar fi fost montate cu ajutorul unui program de specialitate.

Pe de altă parte, unele dezvăluiri pe care le face extraterestrul seamănă izbitor de mult cu filosofia lui Friedrich Nietzsche, care spune că Dumnezeu este mort. Restul afirmațiilor provin cel mai probabil din teoria scepticilor precum scriitorul și cercetătorul în domeniul neuroștiinței, Sam Harris, care prin cartea sa „The End of Faith: Religion, Terror, and the Future of Reason” („Sfârșitul credinței: religie, teroare și viitorul rațiunii”) tratează cu scepticism existența lui Dumnezeu, a morții și dezvăluie o omenire distrusă.

Citeşte şi PROFEŢIA CUTREMURĂTOARE a FECIOAREI MARIA. Un cutremur de 8 ore ar urma să decimeze OMENIREA

În concluzie, interviul extraterestrului ar putea fi un trucaj excelent folosit pentru a atrage atenția asupra unei conspirații care intenționează să schimbe convingerile umanității. Nu există deocamdată dovezi palpabile că interviul extraterestrului ar fi un trucaj, dar nici că ar fi adevărat.