MISTER DEZLEGAT. Ce se întâmplă după ce murim, pas cu pas

Iata cateva idei despre ceea ce ar putea sa se intample in viata de apoi, adica dupa ce vom muri.

RomaniaTV.net
10 sept. 2016, 08:50
MISTER DEZLEGAT. Ce se întâmplă după ce murim, pas cu pas

In general, odata ce spiritul a trecut in ceruri, el este intampinat de cei dragi, trece printr-o revizuire a vietii, iar apoi se muta in casa spiritului, scrie almeea.ro.

• Casa spiritului este locul unde existati ca si forma de energie a spiritului, traind cu alte energii spirituale de aceeasi constiinta, de acelasi nivel de energie si de aceeasi minte si ganduri, pe care le aveti ca si spirit. Sunteti o forma de energie care interactioneaza cu alte energii in interiorul taramului spiritului, dar nu tot timpul, si de multe ori sunteti in „casa spiritului” cu proprii ghizi spirituali.

• Dupa ce v-ati transformat din om in spirit, incepeti sa va extindeti mai mult energiile. Nu mai aveti parte de energiile pamantesti si de emotiile avute in viata trupeasca, asa ca nu veti mai experimenta sentimente ca frica si ura.

Citeşte şi PROFEŢIA CUTREMURĂTOARE a FECIOAREI MARIA. Un cutremur de 8 ore ar urma să decimeze OMENIREA

• Nu va veti simti niciodata singur atunci cand va veti intoarce la viata voastra ca si spirit, deoarece acolo ii veti intalni adesea pe membrii familiei voastre care au decedat inaintea voastra nu demult. Cu toate acestea, multi dintre acesti membri de familie nu vor face parte din familia dvs. spirituala. Vi se va oferi o perioada de acomodare cu noul dvs. statut.

• In viata spirituala, aveti conexiunea cu cei dragi voua, aflati inca pe pamant. Aveti la dispozitie intotdeauna o cale telepatica de comunicare cu ei si puteti vedea ce se intampla cu cei dragi, simultan, indiferent de locatia lor.

• Veti trece la un moment dat si printr-o recenzie a vietii voastre si veti vedea alegerile pe care le-ati facut in viata si motivatia lor. Nu va fi insa nicio judecata.

• Se poate cere permisiunea de a merge si vizita alte familii spirituale, indiferent daca acestea au o evolutie spirituala mai puternica sau mai slaba.

• In „casa spiritului” nu aveti o forma, desi o puteti lua pentru a-i intampina pe cei dragi, abia decedati, sau daca aveti de gand sa mergeti si sa vizitati un spirit care v-a fost drag pe pamant. Dar, pe acest taram, nu sunteti decat lumina si energie si, in functie de evolutia voastra spirituala, vibrati la frecvente diferite de energie si lumina.

• Toate spiritele traiesc intr-o familie spirituala, nu ca si cupluri, asa cum se intampla pe pamant. Dragostea in lumea spiritelor e total diferita fata de cea de pe pamant. Nu e vorba de dragoste romantica; e posibil ca unele spirite sa aiba o legatura extrem de speciala.

• Se-xul nu constituie nicio problema in ceruri. Odata ce v-ati mutat in aceasta dimensiune, el nu mai are niciun rol.

• Spiritele, ocazional, pot face modificari in echipamentele electronice de pe pamant sau pot face ca luminile sa palpaie, deoarece acestea, vibrand la un alt nivel de energie, pot creea o perturbare in interiorul campului electromagnetic.

• Spiritele cauzeaza ocazional mirosuri pe care oamenii pot detecta, cum ar fi fumul de trabuc sau parfum.

• Spiritele pot comunica cu pamantenii prin intermediul benzilor inregistrate, a televiziunii sau prin apeluri telefonice, care aparent nu provin de pe pamant.

• Spiritele au o legatura mare cu cei dragi ramasi pe pamant. Cu toate acestea, ele nu stau in mod continuu si urmaresc evenimentele care au loc in viata fiecaruia dintre cei dragi. Ei au o modalitate foarte telepatica de a sti cand marile evenimente au loc, atunci cand cei dragi celebreaza ceva sau se afla in primejdie.

Citeşte şi Persoanele care nu pot simţi aceste mirosuri mai au puţin de trăit

• Nu exista niciun timp in „casa spiritului”; nu exista nicio masurare a timpului. Exista doar un progres in nivelul de constiinta al cuiva.

• Un spirit nu va fi distrus. Unele spirite pot avea un nivel foarte scazut de constiinta si sa fie in imposibilitatea de a evolua spiritual, in ciuda mai multor vieti de pamant (reincarnari). Ele pot sa ramana in cer, in acel nivel scazut, fara sa se mai intoarca pe pamant.

• „Cerurile” se refera la o sfera gigantica plina de vibratii de energie. Numarul de suflete spirituale care traiesc in ceruri este foarte mare, inclusiv cele care au venit din multe alte universuri.