Gigi Becali anunţă că FCSB va juca în Ghencea. Ce discuţie a avut cu noul premier Marcel Ciolacu

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a declarat că echipa că va putea juca în Ghencea pe perioada în care Arena Naţională va fi ocupatră cu anumite concerte. FCSB a solicitat în mai multe rânduri să evolueze pe arena inaugurată în urmă cu doi ani și a fost refuzată de fiecare dată de Clubul Sportiv al Armatei.

23 iun. 2023, 19:11
Gigi Becali anunţă că FCSB va juca în Ghencea. Ce discuţie a avut cu noul premier Marcel Ciolacu
Gigi Becali anunţă că FCSB va juca în Ghencea. Ce discuţie a avut cu noul premier Marcel Ciolacu

Gigi Becali anunţă că FCSB va juca în Ghencea. FCSB nu va putea intra pe Arena Națională între 15 iulie și 15 august, astfel că și-au ales trei stadioane de rezervă pentru startul noului sezon: Arcul de Triumf, „Eugen Popescu” din Târgovişte și Stadionul Steaua.

„Avem trei stadioane pe care vom putea juca la începutul sezonului viitor, Arcul de Triumf, cel al Chindiei și Ghencea. Da, în sfârșit vom putea juca în Ghencea, așa am înțeles, trebuie să participăm la niște discuții. Cele mai multe jocuri vor fi pe Arcul de Triumf, meciurile din cupele europene pe Ghencea, iar cele cu 50.000 de spectatori pe Arena Națională”, a spus Gigi Becali pentru GSP.

FCSB va juca în turul II preliminar din Conference League, contra bulgarilor de la ȚSKA 1948, pe Arcul de Triumf, întrucât oricum meciul se va disputa fără spectatori și nu e nevoie de o arenă mare.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu o vrea pe FCSB în Ghencea. „E momentul ca această situaţie aberantă să înceteze!”

Acum câteva zile, Gigi Becali preciza că a primit asigurări în legătură cu Stadionul Steaua din partea lui Marcel Ciolacu, noul premier al României: „Marcel Ciolacu a promis și eu îl cred. Eu cred în el. Ce a spus, a făcut. Cred că o să jucăm în Ghencea. Dar am zis să nu mai vorbim, că le e frică de suporteri. E normal să jucăm pe Ghencea. E anormal să dea din bani publici bani la fotbal. Asta e anormal”.

Citeşte şi: Adevăratul motiv pentru care FCSB are interzis în Ghencea. Gigi Becali: ”Ăsta e motivul. Așa mi s-a transmis”

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a declarat în mai multe rânduri că va face tot posibilul ca FCSB să nu aibă acces la stadionul din Ghencea: „Cât voi fi eu aici, FCSB nu va juca în Ghencea! Să se respecte legea! Gigi Becali mă amenință, din cauza lui am numai probleme!”.