Interviu în exclusivitate cu Bebe Strungaru. Bărbatul dă cărţile pe faţă în cazul răpirii Alexandrei şi Luizei VIDEO

Interviu eveniment, realizat de România TV, cu personajele controversate căutate de o ţară întreagă. Sebastian Sandu, cunoscut sub numele de Bebe Strungaru a acceptat, în exclusivitate pentru România TV să vorbească despre implicarea lui în cazul răpirii Alexandrei şi Luizei.

01 sept. 2019, 07:24

Sandu Sebastian, zis şi Bebe Strungaru, a fost clientul rețelei de prostituţie şi trafic de persoane din 2014. După ce Tribunalul Olt i-a dat 8 luni de închisoare cu suspendare, Curtea de Apel Craiova i-a transformat pedeapsa în amendă penală, ca multor altor bărbați care au cumpărat sex cu minore de la traficanții din Caracal.

Citeşte mai mult: Stenograme trafic minore Caracal. „Ce marfă mai ai şi tu, p-acolo?” „Bebe Strungaru”, socrul poliţistului Marius Preda, prins de DIICOT

Bebe Strungaru, presupusul complice al lui Gheorghe Dincă, a vorbit, în exclusivitate, la România TV despre relaţia sa cu acesta.

„Nu l-am văzut niciodată pe Gheorghe Dincă, nu am vorbit niciodată şi nu am avut nevoie niciodată de dumnealui. Eu am 63 de ani şi dumnealui 66. Eu am făcut şcoala profesională de Strungărie, la Severin. Dumnealui nu ştiu ce a făcut, dar în niciun caz nu am avut cum să ne întâlnim. Nu l-am cunoscut. Nu îl ştiam nici din vedere. Nu auzisem de el până acum. Nu m-a interesat”, a declarat Bebe Strungaru.

Citeşte şi: Martor-cheie explică cum funcţiona reţeaua de prostituţie din Caracal: Dincă îi procura fete lui Bebe Strungaru

Bebe Strungaru neagă că l-a sunat pe bunicul Luizei.

„Pe bunicul Luizei nu l-am văzut niciodată, nici nu-l cunosc, numărul de telefon nu îl știu, iar numărul meu este la vedere. Având o firma, este trecut pe firma la stradă. Poate fi luat numărul de acolo. Este afișat. Se poate confirma după desfășurător” , a completat Bebe Strungaru.

Cei doi soți au fost întrebați despre ce s-a întâmplat în 2014.

„Acest subiect este neplăcut. A fost o greșeală a viețîi. Nu puteam să dau cu piciorul la 40 de ani de căsnicie. Asta e. A greșit, și-a recunoscut vină. Sunt acuzată că îi țin parte. Este omul cu care am crescut două fete. Sunt cinci ani de atunci. A fost sancționat pentru fapta”, a spus soția acestuia.

„În 2014, spunea cineva că noi luăm fete de la Dincă. Pe timpul ăla nici nu se auzise de Dincă. Cum puteam să luăm noi fete de la el când și fetele la rândul lor au fost interogate, au fost chemate acolo. Pe bunicul Luizei nu îl știm. De ce să luăm legătură cu el? Nu îi știm numărul, cu ce scop să îl abordez?” , a continuat Bebe Strungaru.

Pe de altă parte, bunicul Luizei susţine în conitnuare că Bebe Strungaru este bărbatul care l-a sunat la câteva zile după dispariţia fetei. 

„După timbrul vocii şi acel gâjâit, când a transmis că copiii au ajuns în Elveţia, am curajul să fac afirmaţia că el este. (…) Dinte pentru dinte, şi eu am nepoată care voiam să se realizeze cum au spus ei, vreau ca nepoata să mi-o dea înapoi să-şi reia viaţa de unde a fost întreruptă”, a spus bunicul Luizei.