Martor-cheie explică cum funcţiona reţeaua de prostituţie din Caracal: Dincă îi procura fete lui Bebe Strungaru

Un martor-cheie care are toate detaliile despre complicii lui Gheorghe Dincă a decis să rupă tăcerea România TV. Femeia, a cărei identitate am ales să nu o facem cunoscută, a dat detalii despre rețeaua de prostituție din care se pare că Dincă făcea parte, dar și despre complicitatea dintre Gheorghe Dincă și Bebe Strungaru.

RomaniaTV.net
31 aug. 2019, 10:16
Martor-cheie explică cum funcţiona reţeaua de prostituţie din Caracal: Dincă îi procura fete lui Bebe Strungaru

Piața sexuală a municipiului Caracal, cu fete minore, era cunoscută procurorilor DIICOT, chiar consemnată în rechizitorii, încă de acum 5 ani.

„Bebe Strungaru” este socrul polițistului Marius Preda și tatăl grefierei-șefe de la Curtea de Apel București. Acesta a fost prins de DIICOT, dar menajat de Curtea de Apel Craiova.

Citeşte mai mult: Stenograme trafic minore Caracal. „Ce marfă mai ai şi tu, p-acolo?” „Bebe Strungaru”, socrul poliţistului Marius Preda, prins de DIICOT

Un martor-cheie în dosarul de prostituţie şi trafic de persoane din Caracal a decis să rupă tăcerea la România TV.

„Am aflat de Bebe Strungaru că avea preferinţe la fete până la 18 ani. Când soţia era la muncă, le aducea acasă, dimineaţa sau până în ora 4. Nu îl cunosc personal pe Dinca, dar de la Dinca mai lua fete”, a dezvăluit martorul.

Soţia lui Bebe Strungaru susţine pe de altă parte că acesta nu a fost implicat în reţeua de prostituţie şi trafic de persoane, ci că a fost doar „consumator”. 

„Este nevinovat. A făcut o greşeală. A fost consumator.  Au fost luaţi n calcul şi consumatorii, şi-a recunoscut greşeala”, a subliniat femeia.

Dezvăluirile INCENDIARE ale martorului-cheie le puteţi vedea aici: