Interviu Simona Halep. Care sunt cei trei mari jucători de tenis care o inspiră

Simona Halep a vorbit despre planurile sale de viitor, dar şi despre jucătorii de la care s-a inspirat cel mai mult de-a lungul carierei într-un interviu publicat în ediţia din luna iunie a revistei Harper's Bazar.

13 iun. 2017, 11:46
Interviu Simona Halep. Care sunt cei trei mari jucători de tenis care o inspiră

Finalista de la Roland Garros a atins şi un subiect delicat: momentul retragerii, iar când a venit vorba despre „modele”, i-a numit Justine Henin, Roger Federer şi Serena Williams

Justine Henin pentru ca are şi înălţimea mea şi mi-a plăcut dintotdeauna stilul ei de joc. Roger Federer, care este, cred, modelul tuturor tenismenilor pentru eleganţa şi pentru felul în care reuşeşte să se concentreze atunci când joacă.

Nu ştiu dacă mi-aş dori totuşi sa prind vârsta lui pe teren, pentru că visez să-mi fac, la un moment dat, familie şi copii. Asa că pe la 30 sau 30 şi un pic de ani trebuie să ma gândesc la retragere. Însă, n-aş putea da un verdict de pe acum. Iar cea de-a treia persoana care m-a motivat şi ambiţionat este Serena Williams„, a declarat Halep pentru harpersbazaar.ro.

Citeşte şi Ce maşini are în garaj Simona Halep. Bolizii de lux ai celei mai bune sportive a României VIDEO

Până însă să se gândească serios la retragere, Halep are planuri mari şi spune că va munci zi de zi până în momentul în care îşi va atinge ţelul: câştigarea unui turneu de Grand Slam.

Am un obiectiv foarte clar, sa castig un Grand Slam, iar pentru asta trebuie sa muncesc zi de zi. Cred ca pasiunea fata de sport ma tine activa si prezenta, dar si competitia. Sunt o fire extrem de competitiva si-mi place sa castig. Dintre cele patru Grand Slam-uri mi-as dori cel mai mult sa castig Roland Garros-ul. Pe langa asta mi-as dori sa-mi imbunatatesc atitudinea. Mi-ar placea sa fiu mai calma si mai pozitiva. Iar in joc mai am de progresat, dar nu as putea spune un singur lucru pe care vreau sa-l imbunatatesc, ci mai degraba ca as vrea sa-mi upgradez jocul cu totul„, a mai spus Halep, care a şi realizat un pictorial inedit pentru sursa citată.