Interviul de colecţie cu Florin Piersic de la România TV, lider de audienţă la televiziunile de ştiri, în seara Învierii. Maestrul i-a ţinut pe români lipiţi de ecrane timp de două ore

În seara binecuvântată a Învierii Domnului, maestrul Florin Piersic i-a ţinut pe români lipiţi de ecranele televizoarelor, pe România TV.

24 apr. 2022, 13:29
Interviul de colecţie cu Florin Piersic de la România TV, lider de audienţă la televiziunile de ştiri, în seara Învierii. Maestrul i-a ţinut pe români lipiţi de ecrane timp de două ore

Interviul de colecţie cu Florin Piersic de la România TV a fost lider de audienţă la televiziunile de ştiri, în seara Învierii. Într-o emisiune de excepţie moderată de Dan Negru, marele actor a făcut mărturii emoţionante despre credință. În aşteptarea Învierii din morţi a Mântuitorului, românii au ales să-l asculte pe marele Florin Piersic. Emisiunea-eveniment de la România TV a fost lider de audienţă în intervalul 21.00-23.00.

Interviul de colecţie cu Florin Piersic de la România TV, lider de audienţă la televiziunile de ştiri

De-a lungul interviului de colecţie, maestrul şi-a purtat telespectatorii prin toată viaţa sa, marcând momentele importante care i-au rămas adânc întipărite în minte şi în suflet. Astfel, telespectatorii România TV au aflat că prima apariţie publică a maestrului a avut loc în ziarul Glasul Bucovinei… la câteva ore după ce s-a născut, au aflat despre generozitatea şi bunătatea celor care i-au dat viaţă, calităţi pe care le moşteneşte, despre dispariţia prematură a surorii lui, despre întâlnirile de dincolo de moarte pe care le-a avut cu această fiinţă dragă dispărută prea devreme, despre experienţele deosebite şi cu o mare încărcătură emoţională pe care le-a trăit la Mormântul Sfânt, despre cele mai însemnate roluri pe care le-a avut de-a lungul carierei sale, despre marii actori cu care a avut ocazia să joace pe marile scene, dar şi despre teama de moarte, pe care o recunoaşte şi şi-o asumă dar despre care se fereşte să vorbească.

Acestea au fost doar cateva dintre dezvăluirile făcute de mare actor pe parcursul unei emisiuni de colecţie, care a rupt audienţele din seara Învierii Mântuitorului.

Citeste si Motivul pentru care Florin Piersic detestă ca oamenii să i se adreseze cu „maestre”: „Tudor Arghezi mi-a explicat de ce nu trebuie să mai folosesc niciodată acest apelativ”