INTERZIŞI la naţională din cauza alcoolului. Vezi despre ce jucători este vorba

Scandalul cu alcool de la lotul naţional under-19 s-a lăsat cu sancţiuni drastice. Antrenorul Ovidiu Stângă plăteşte şi el pentru faptul că vigilenţa i-a fost fentată de fotbalişti. Printre jucătorii sancţionaţi se numără fiul fostului pugilist Francisc Vaştag, Andrei.

RomaniaTV.net
18 iun. 2012, 17:49
INTERZIŞI la naţională din cauza alcoolului. Vezi despre ce jucători este vorba

Jucătorii Andrei Vaştag, Ionuţ Puţanu, Ştefan Popescu, Cristian Gavra, Laurenţiu Brănescu, Alin Dobrosavlevici şi Alexandru Ioniţă, fotbalişti din naţionala under-19 a României, au fost suspendaţi timp de un an de la orice acţiune a loturilor naţionale.

Decizia Comitetului Executiv al FRF vine după ce jucătorii au consumat alcool în timpul Turului de Elită, turneu pentru calificarea la Campionatul European.

Andrei Manole, Cristian Iancu şi Alexandru Buzbuchi au fost suspendaţi timp de 6 luni de la orice acţiune a loturilor naţionale.

Antrenorului Ovidiu Stângă, care a favorizat prin deciziile luate săvârşirea unor abateri disciplinare grave şi nu a informat niciun membru al conducerii delegaţiei în acest sens, nu i se va reînnoi contractul de muncă cu FRF, scadent în luna august.

Medicul Constantin Bârsan, masorul Dan Bucuroaia şi antrenorul coordonator Ştefan Iovan au fost sancţionaţi cu avertisment scris şi vor avea o reducere a diurnei cu 50% timp de un an.

Directorul tehnic al loturilor naţionale de juniori, Miodrag Belodedici, și managerul echipei, Romulus Chihaia, au fost sancționați cu avertisment scris și cu reducerea dirunei cu 50% timp de șase luni.

CITEŞTE ŞI:

Săpunaru preferă vacanţa, în locul naţionalei. Piţurcă l-a exclus din lot