Răsturnare de situație. Femeia cu probleme psihice care a aruncat cu un bolovan în Mirela Vaida a dezvăluit cine a orchestrat totul: S-a folosit de mine

Femeia cu probleme psihice care a atacat-o pe Mirela Vaida cu un bolovan, la emisiunea Acces Direct a dezvăluit pentru Spynews, cine este individa care a pus-o să acționeze.

08 sept. 2021, 12:16

Femeia, care a intrat dezbrăcată în platoul emisiunii Acces Direct și a atacat-o pe prezentatoare Mirela Vaida la emisiunea Acces Direct, a mărturisit pentru SpyNews cine a fost de fapt individa care a pus-o să facă acest gest extrem.
Antonela Grigoraș a fost internată la Spitalul De Psihiatrie și Pentru Masuri De Siguranță Pădureni-Grajduri, după ce a atacat-o pe Mirela Vaida cu un bolovan chiar în timpul emisiunii de pe Antena1.

Femeia a făcut mărturisiri șocante de după gratii și a dezvăluit că cea care a împins-o să săvârșească asemenea faptă este prietena ei, Lămâia Stănescu.

Judecătorii, care au audiat-o pe Antonela Grigoraș, au decis că acesta nu avea discernământ la momentul săvârșirii atacului, de aceea aceasta nu va ma fi citată în dosar.

Imaginile captate de camerele de supravegere arată clar că Lămâia Stănescu a fost tot timpu alături de cea  acuzată oficial că a săvârșit atacul. Cu toate acestea Lămâia Stănescu nu are niciun cap de acuzare, în ciuda declarațiilor făcute de Antonela Grigoraș în care susține că a fost folosită de individă pentru a pune în aplicare atacul. Antonela Grigoraș a mai mărturisit că Lămâia Stănescu a profitat de faptul că femeia incriminată avea probleme psihice.

Antonela Grigoraș a fost trimisă în judecată pentru ultraj contra bunelor moravuri, însă Lămâia Stănescu nu se află în atenția procurorilor.

Lămâia Stănescu a susținut a susținut în fața camerelor de luat vederi că nu are nicio legătură cu fapta Antonelei Grigoraș: „Nu am învățat-o să se dezbrace, nici nu știu dacă a intrat în pielea goală”, a declarat aceasta.

Femeia care atacat-o pe Mirela Vaida a vrut să se năpustească a doua oară asupra prezentatoarei

Judecătorii au decis că Antonela Grigoraș nu avea intenția de a o ataca sau a o ucide pe Mirela Vaida, ci doar de a sparge podeaua, astfel că infractoarea s-a prezentat din nou la platoul emisiunii pentru a o ataca pe prezentatoare. De data aceasta, Antonela Grigoraș nu a reușit să intre în studio ci a spart doar geamurile și a amenințat că o va ucide pe Mirella Vaida.

Prezentatoarea s-a declarat revoltată de decizia judecătorilor și susține că se simte

„Tot timpul spune că i-am furat banii, ba că-mi ia capul, ba că-mi taie gâtul. Astea sunt amenințări. Chiar nu se sesizează nimeni? Procurorul a întors dosarul și a zis doar pentru distrugere, adică atât, distrugere. A zis că bolovanul nu-mi nimerea mie capul. Cred că procurorul în capul lui zice: Vă victimizați cam mult. Femeia ce a făcut? A intrat și ea și a dat un bolovan. Așa și? V-a nimerit? Nu! Hai, pa, că am altă treabă! Nu e reținută nici măcar pentru amenințare, eu am cerut pentru tentativă de omor”, a spus Mirela Vaida, la „Acces Direct”.