Mirela Vaida este revoltată din cauza agresoarei. Ce decizie au luat procurorii

Mirela Vaida este revoltată din cauza agresoarei Antoanela, care a atacat-o cu pietre chiar în timpul emisiei Acces Direct. Prezentatoarea se arată indignată după ce procurorul a schimbat încadrarea acuzaţiei. 

22 iul. 2021, 15:57
Mirela Vaida este revoltată din cauza agresoarei. Ce decizie au luat procurorii
Mirela Vaida este revoltată din cauza agresoarei

Mirela Vaida este revoltată din cauza agresoarei. Potrivit declaraţiilor sale, cercetările vor continua pentru distrugere, ultraj contra bunelor moravuri şi violarea sediului profesional. „Nu am cuvinte să-mi exprim indignarea, frustrarea, teama cu care trăiesc din acel moment. Se face o lună de la atac şi acele femei poate sunt chiar libere. Dar nu am ce să cer unor femei bolnave, fără adăpost”, a declarat Mirela Vaida.

Mirela Vaida este revoltată din cauza agresoarei

Prezentatoarea Acees Direct

a precizat că anchetatorii nu au făcut o expertiză care să demonstreze că nu ar fi putut să oprească pietroiul dacă ar fi ajuns la ea şi susţine că oamenii legii nu au ţinut cont de ameninţările venite în urma atacului, făcute chiar de faţă cu oamenii legii.

Încadrarea se poate schimba, numai dacă judecătorul admite toate probele pe care le va depune Mirela Vaida prin avocaţii săi.

Citeşte şi: Mirela Vaida, amenințată în direct de fratele lui Ioniță de la Clejani: ”Dacă aș avea posibilitatea să arunc o găleată de apă opărită…”

Mirela Vaida trebuie să se opereze

Mirela Vaida trebuie să se opereze, deoarece este nemulțumită de cum arată nasul ei. Vedeta ar fi la a doua intervenţie chirurgicală de acest fel, în urmă cu 17 ani, a mai făcut o operație de rinoplastie.

Puţină lume ştie că prezentatoarea TV şi-a făcut rinoplastie, pe vremea când era adolescentă, însă spune că nasul ei este în continuare strâmb. Din această cauză, vrea să mai facă o intervenţie, pentru că nu este deloc mulţumită de felul în care arată.

M-am nascut cu o deviatie… de sept! Am incercat sa o repar, prin operatie cu „dalta si ciocanul”, in urma cu vreo 17 ani! A iesit si mai stramb! Si uite asa, mi-a fost frica sa mai incerc…”, a scris Mirela Vaida pe Instagram.

După ce i-a făcut o vizită medicului estetician, Mirela Vaida s-a decis să facă o nouă operaţie de rinoplastie, însă nu știe când va avea loc. Intervenţia necesită o perioadă de recuperare post-operatorie, iar ea trebuie să fie prezentă zilnic în platoul emisiunii Acces Direct.

Îmi trebuie doar timp pentru recuperare! Dar să vă țineți bine când voi apărea cu un nas drept și cârn, ca la 20 de ani!‘, a mai scris Mirela Vaida pe contul personal de Instagram.