APOCALIPSA vine iar. Un ASTEROID URIAŞ ameninţă planeta. Specialiştiii spun că nu este niciun pericol FOTO

Teoria a fost lansată de către Efrain Rodriguez, care susține că este profet, și și-a trimis cercetările către NASA. El crede că această previziune susține profeția „Lunii Sângerii", pe 28 septembrie având loc ultima din cele patru luni roșii. 

28 aug. 2015, 14:42
APOCALIPSA vine iar. Un ASTEROID URIAŞ ameninţă planeta. Specialiştiii spun că nu este niciun pericol FOTO

Adepții teoriei consiprației sunt de părere că Terra va fi distrusă în intervalul dintre 22-28 septembrie, când un asteroid uriaș se va lovi de planeta noastră. Predicatorii grupurilor religioase susțin că marile puteri ale lumii nu vor să dezvăluie date despre acest cataclism, anunțat în scrierile biblice, potrivit Click.

Citeşte şi NASA confirmă! Un ASTEROID de PATRU kilometri va lovi PĂMÂNTUL între 15 şi 25 septembrie 2015 VIDEO

Sfârșitul lumii ar veni în această toamnă. Cel puțin așa cred adepții teoriei conspirației care sunt de părere că un asteroid uriaș va distruge Pământul. Aceste zvonuri îngrozitoare au luat cu asalt toate rețelele de socializare, unde mii de utilizatori dezbat aprins această ipoteză. Se crede că dezastrul va avea loc atunci când o eclipsă de lună, care a avut loc ultima dată în luna aprilie a anului 2014, este urmată de șase luni pline. Rodriguez susține că a avut o viziune în care un asteroid a intrat în atmosfera Terrei și a căzut în orașul Arecibo, din Puerto Rico, lovind marea dintre insulelel Mona și Mayaguez. Potrivit profetului, impactul va crea un cutremur cu magnitudinea de 12 grade pe scara Richter.

Astfel de profeții sunt întâlnite și în anumite interpretări ale Epistolei I către Tesalonicieni, din Noul Testament, în Cartea Apocalipsei, dar și în alte scrieri religioase.

Toţi sfinţii şi aleşii lui Dumnezeu sunt strânşi laolaltă înainte de necazul cel mare care va să vină şi sunt luaţi de Domnul ca să nu vadă tulburarea care vine peste lume din pricina păcatelor noastre„, se arată într-o scriere a Sfântului Efrem Sirul.

Toți credincioșii cred că Luna Sângerie anunță a doua venire a lui Iisus Hristos pe Pământ, deci sfârșitul lumii. Acest fenomen astronomic, cunoscut și sub numele de „tetradă” este descris în scrierile biblice ca fiind o luptă dată între bine și rău.

Citeşte şi NASA ne linişteşte: Pământul NU va fi LOVIT de niciun ASTEROID în septembrie

A fost un mare cutremur pe pământ. Soarele a devenit negru ca un sac din păr de capră. Întreaga Lună s-a înroşit de sânge„, este scris în Cartea Sfântă, profeție susținută și de Rodriguez.

Sfârșitul lumii, anunțat pe data de 28 septembrie, coincide cu Sărbătoarea Corturilor, una dintre cele mai mari sărbători evreiești. Vreme de șapte zile, evreii se mutau în corturi pentru a-l cinsti pe Dumnezeu.

Cu toate acestea, savanții dezmint teoria unui cataclism. Deoarece această profeție a panicat milioane de oameni, NASA a fost forțată să dea declarații oficiale cu privire la un eventual cataclism.

Nu există nici o dovadă existentă care să ateste că un asteroid sau orice alt obiect ceresc s-ar afla pe traiectoria Pământului. De fapt, nici unul din aceste obiecte cunoscute nu au vreo șansă de a lovi Terra în următorul secol. Nu există nici o bază științifică, nici o dovadă clară, că un asteroid va lovi planeta noastră, în acea perioadă„, a declarat Paul Chodas, reprezentant al Agenției Spațiale Americane.


loading...
Partenerii noștri