Întreaga echipă de la Eurovision, atacată dur: Locul 15 este jenant şi mi-e ruşine cu voi

Eurovision 2015. Scandal mare pentru TVR, după ce trupa Voltaj, cea care a reprezentat România, anul acesta, la Eurovision, a obţinut în marea finală locul 15

27 mai 2015, 08:04
Întreaga echipă de la Eurovision, atacată dur: Locul 15 este jenant şi mi-e ruşine cu voi

Eurovision 2015. Adi Manolovici, cunoscut în lumea muzicală şi ca „Dom’ Profesor”, a cerut marţi, într-o scrisoare deschisă către TVR, demisia echipei de la Eurovision.

Citeşte şi: Eurovision 2015. Pe ce loc s-ar fi clasat România dacă s-ar fi ţinut cont doar de televoting

„Daţi-vă demisia în grup! Locul 15 este jenant şi mi-e ruşine cu voi şi cu ce-aţi făcut pentru România anul acesta! Din punctul meu de vedere (un simplu contribuabil), clasarea pe locul 15 este un dezastru naţional. După reprezentaţiile de succes ale ultimilor ani, cu Luminiţa Anghel, Mihai Trăistariu, Paula şi Ovi, să avem o cădere de peste 12 locuri? Ce nu merge bine? Să fie piesa trimisă? Hai să fim serioşi şi să gândim un pic. Tu, ca ţară, nu poţi trimite o piesă originală, care să nu fie acuzată că ar fi copiată după o alta? Şi, pe bune, din toate cele 200 de piese înscrise la preselecţie, tocmai pe aia aţi trimis-o? Cine era în juriu când s-a decis alegerea acelei piese? Juriul nu ştia de asemănarea cu piesa trupei Delirious? Nu mai erau şi altele care să fie demne de Eurovision? Hotărâm o piesă doar în funcţie de notorietatea artistului care o interpretează? De legăturile lui cu juriul? Să fie oare o întâmplare sau o comandă a unor personaje care încă hotărăsc destinele noastre, mai ales în concursurile internaţionale? Să fie acesta modul în care aţi ales piesa? Juriul să fie oare de vină?”, a spus Adi Manolovici, potrivit ziarulring.ro.

Vezi şi: SCANDAL după Eurovision 2015. Punctajul acordat de două ţări ar putea fi ŞTERS. Ce se întâmplă cu Voltaj

Suedia a câştigat finala EUROVISION 2015, cu piesa „Heroes”, interpretată de Måns Zelmerlöw. România, reprezentată de trupa Voltaj, cu melodia „De la capăt/ All Over Again”, a ocupat poziţia 15-a.

CLASAMENT EUROVISION 2015: Castigatorul Eurovision 2015 este Suedia. Cine sunt marii perdanţi

În finala Eurovision 2015 au concurat 27 de ţări: Slovenia, Franţa, Israel, Estonia, Marea Britanie, Armenia, Lituania, Serbia, Norvegia, Suedia, Cipru, Australia, Belgia, Austria, Grecia, Muntenegru, Germania, Polonia, Letonia, România, Spania, Ungaria, Georgia, Azerbaidjan, Rusia, Albania, Italia.