Întrebarea grosolană pe care Horia Brenciu i-a adresat-o Lidei Buble: „Când vă sărutați, nu-l deranjează nasul tău?”

Horia Brenciu nu a avut niciun fel de reținere atunci când i-a pus câteva întrebări invitatei sale la podcast, Lidia Buble.

16 ian. 2023, 15:30
Întrebarea grosolană pe care Horia Brenciu i-a adresat-o Lidei Buble: „Când vă sărutați, nu-l deranjează nasul tău?”
Ce a putut să o întrebe Horia Brenciu pe Lidia Buble

Invitată la podcastul lui Horia Brenciu, Lidia Buble a făcut glume pe seama aspectului ei fizic, în special din cauza nasului. Cântărețul nu s-a putut abține și i-a pus o întrebare la care nimeni nu se aștepta.

„Când vă sărutați, nu-l deranjează nasul tău? Eu nu am avut niciodată o persoană cu nas ca al tău”, a întrebat Horia Brenciu.

Reacția artistei a fost una pe măsură și pare să nu se fi supărat deloc din cauza întrebării indiscrete.

Citește și: Horia Brenciu, despre moartea tatălui său. Mesajul plin de durere al artistului: „Ne rămân amintirile”

„Bă, pe el nu, pe mine. Mie mi se turtește. Și el are nasul mare (n.r. – bărbatul din viața ei). Și să știi că toți bărbații care au trecut prin viața mea s-au îndrăgostit în primul rând de nasul meu. Și toți m-au pus să jur că eu niciodată nu o să mă ating de el. Pe ei asta i-a atras, că li se pare că am un nas foarte sexy”, a spus Lidia.

Lidia Buble vrea să se mărite

Artista vine dintr-o familie numeroasă și își dorește să întemeieze una la fel. Ea a declarat că vrea să se căsătorească și să facă trei copii.

„N-am simțit niciodată o presiune, pentru că eu sunt omul căruia îi place foarte mult tot ceea ce înseamnă natural. Trebuie să se întâmple în mod firesc și natural.

Citește și: Horia Brenciu, dezvăluiri despre copiii săi, care s-au confruntat cu bullying-ul: „Nu e ușor, dar lucrăm continuu la asta”

Când o fi să vină Făt-Frumos pe un cal alb, o să se întâmple. Da, îmi doresc să mă căsătoresc, îmi doresc copii. Trei băieți, dacă se poate, ar fi ideal pentru mine, dar nu pun presiune pe mine și nici nu las să mă preseze vorbele venite din partea celorlalți”, declara Lidia cu ceva timp în urmă.