Întrevedere prinţul Charles – europarlamentarul Daciana Sârbu, la Bucureşti

Prinţul Charles a avut, sâmbătă, o întrevedere cu Daciana Sârbu, europarlamentar PSD, principalele teme discutate fiind agricultura ecologică, dezvoltarea durabilă a zonei montane şi creşterea atractivităţii acesteia, precum şi sprijinul acordat micilor fermieri.

RomaniaTV.net
31 mai 2014, 15:40
Întrevedere prinţul Charles – europarlamentarul Daciana Sârbu, la Bucureşti

Daciana Sârbu i-a prezentat Alteţei Sale Regale Charles, prinţul de Wales, măsurile adoptate de autorităţile române pentru creşterea atractivităţii şi dezvoltării durabile a zonei montane, precum şi pentru promovarea agriculturii ecologice, cu accent pe sprijinirea micilor fermieri, scrie Agerpres.

Europarlamentarul PSD a arătat că în România cererea de produse bio este în continuă creştere şi a susţinut necesitatea sprijinului pentru micii fermieri, pentru a-şi putea promova produsele tradiţionale de calitate inclusiv pe piaţa europeană.

Daciana Sârbu a spus că, la fel ca şi în mandatul precedent, va continua să susţină în Parlamentul European adoptarea de măsuri, la nivel european, care să promoveze agricultura ecologică, în strânsă legătură cu menţinerea tradiţiilor şi culturii locale şi susţinerea financiară a micilor fermieri.

De asemenea, Daciana Sârbu i-a prezentat prinţului Charles proiectele sale în domeniul educaţiei, pentru promovarea unui stil de viaţă sănătos în rândul tinerilor.

Europarlamentarul român i-a mulţumit prinţului Charles pentru sprijinul deschis pe care îl acordă promovării României şi i-a adresat o invitaţie de a vizita Delta Dunării.