Întrunirea secretă care schimbă soarta războiului din Ucraina. Kadîrov a făcut anunţul terifiant pentru Zelenski

Război în Ucraina, ziua 100. "Apărăm Ucraina de 100 de zile. Victoria va fi a noastră”, a afirmat preşedintele ucrainean, într-un videoclip filmat pe străzile Kievului. În replică, cecenul Kadîrov anunţă prăpădul.

03 iun. 2022, 19:33
Întrunirea secretă care schimbă soarta războiului din Ucraina. Kadîrov a făcut anunţul terifiant pentru Zelenski

Ramzan Kadîrov, liderul cecenilor, s-a întâlnit în secret cu ministrul Apărării din Rusia, Serghei Șoigu, conform TASS.

„Joi, în cadrul unei vizite de lucru la Moscova, am avut o întâlnire constructivă cu ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu”, a transmis Kadîrov pe canalul său Telegram. „Serghey Kuzhugetovich a identificat noi sarcini care implică îmbunătățirea ulterioară a tacticilor folosite în operațiunea militară specială. Măsurile luate vor face posibilă creșterea semnificativă a eficacității manevrelor ofensive, ceea ce contribuie la desfășurarea operațiunii speciale într-un ritm mai rapid”, a transmis liderul cecenilor.

Analiza care dă peste cap planurile occidentului. Rusia câştigă războiul economic, iar Putin nu-şi va retrage trupele din Ucraina
„Sunt sigur că cooperarea noastră ulterioară va îmbunătăți semnificativ eficiența rezolvării sarcinilor stabilite de Comandantul Suprem”, a adăugat Kadîrov. El nu a precizat care sunt măsurile pe care armata rusă le va lua, pentru a „grăbi” o „operațiune specială” care durează de 100 de zile.

Ministrul ucrainean al apărării, Oleksii Reznikov, a afirmat că Rusia procedează la construcţia de poziţii defensive în Herson, în încercarea de a duce războiul într-o „fază prelungită”, relatează The Guardian.

Un nou război este pe cale să erupă! Bombardamentele pot începe din această noapte
Oleksii Reznikov a declarat în cadrul unei intervenţii video la forumul Globsex 2022 de la Bratislava că „Kremlinul încearcă să ducă războiul într-o fază prelungită” clădind poziţii de apărare stratificate în regiunile ocupate din sudul ţării.

Ruşii ascund nave de război în spatele bărcilor civile din Sevastopol

„Navele de război ruseşti de lângă Sevastopol se ascund în spatele navelor civile. Ocupanţii folosesc nave cu sisteme de identificare dezactivate în raiduri.

În spatele acestor nave, ruşii îşi ascund navele de război, de pe care apoi lansează rachete pe teritoriul Ucrainei”, scrie Marina ucraineană  pe agina sa de Facebook.

Liderul cecen Ramzan Kadîrov ameninţă Polonia. ”După Ucraina, dacă se dă ordinul, vom arăta în şase secunde de ce sunteţi voi în stare”

Liderul Republicii cecene Ramzan Kadîrov ameninţă vineri Polonia, într-o înregistrare video, că, ”după Ucraina, dacă se dă ordinul, vom arăta în şase secunde de ce sunteţi voi în stare”.

”Ucraina este o afacere închisă. Mă întreb despre Polonia. Ce încearcă ei să facă?”, declară Kadîrov.